MODELLFIN på 1-2-3

Det var ei spent dame som møtte til bli ny-dag på ellemelle med meg tidligere denne uka. Og ei superflott dame som poserte foran kameraet! Silje ønsket seg en litt mer «fresh» hverdagslook – og det fikk hun.

Til daglig jobber Silje som lærer på Rørvik vgs. og har en hektisk hverdag med mann og to små barn. En Namsos-tur og bli-ny dag var derfor midt i blinken for Silje.

Silje Anette Vågø feb.førogetter

Silje Anette Vågø feb

SILJE – FØR makeover

Hva slags forventninger har du til denne dagen, Silje?

– Jeg er jeg åpen for det meste. Håper å få nye tips og råd til hår, makeup og klesstyling som passer meg. Jeg synes det er vanskelig å finne riktige klær til alder og interesse, jeg vil ikke se for ung ut og heller ikke tantete.

Samtidig forventer jeg å bli tatt ut av den vanlige komfortsonen og få et utviklende «spark» over i en annerledes og mer spennende utgave av meg selv sier Silje.

Silje Anette Vågø feb1

Kjole fra Object/Vero Moda på Namsos Storsenter

Håret

Silje har en utrolig vakker, gylden hårfarge fra naturens side. Den forsterket jeg med å sette inn en gylden-kobberfarge som gir mer glød til ansiktet.

Håret har litt naturlig fall så jeg anbefaler henne å bruke gode produkter fra Tigi for glans og varmebeskyttelse før det slettes ut.

 

Sminken

Her har jeg gått forsiktig inn med foundation og concealer, og kun jevnet ut hudtonen. Litt solpudder er lagt over for å gi en fresh look.

Øynene til Silje har lys brun mixet med litt grønn skygge på lokket, og en mellombrun i global og under øynene.

Jeg har lagt en eyeliner som følger øyets form og dratt litt opp og ut i ytterkant. På leppene er det kun brukt gloss.

I tillegg har kinnene fått en rosa tone, for å gi en frisk glød.

Silje Anette Vågø feb2

Jeans, t-shirt og jakke fra Object/Vero Moda

Så gikk vi over til VIC på Namsos Storsenter for å se på en litt annen stil til Silje. Og gjett om vi fant masse lekkert….

Silje Anette Vågø feb3

Vårnyheter! En artig lys bluse med frynser kan kombineres både til skjørt og jeans. Genser fra Gant i maritim-stil.

Stiltips

For å sprite opp et ellers enkelt antrekk er det fint å bruke statementsmykker, men hold deg til ett av gangen.

Kombiner en stilren jakke med vide bukser og pumps for en fin miks av feminint og maskulint. Perfekt til både hverdag og fest.

Skap din personlige vri med kult tilbehør, som for eksempel ei stilig klokke og en elegant veske.

Silje Anette Vågø feb6

GULT ER KULT!!

Stilig hverdag

Et par løse, behagelige jeans, en enkel skjorte og en varm og deilig genser blir langt fra kjedelig når du legger til et par fine pumps og mer pyntet tilbehør som smykker og en liten veske.

Velger du i tillegg kåpe istedenfor allværsjakke får du en trendy hverdagsstil. Vi fant drømmekåpen til Silje på VIC – det ble den store favoritten denne dagen.

Husk at du fint kan bruke skjørt og kjoler også til hverdag – med f.eks en lang strikkejakke over, får du et mer nedtonet antrekk.

Silje Anette Vågø feb4

Silje var en smule skeptisk til den prikkete blusen (som dere ser) men når hun fikk se helheten funken den knallbra likevel 😀

Tenk så herlig å få bli en bedre utgave av seg selv.

Silje Anette Vågø feb5

Silje er så heldig at hun bare kan smette rett inn i alle antrekkene vi finner frem til henne, alt passer uansett til denne superflotte dama. Hun har en smaaaal midje som ALLE misunner henne – og ikke minst, lange, lekre ben!

Silje Anette Vågø feb7

Sexy lady in colors 🙂

 

Silje Anette Vågø feb8

Flotte SILJE endte opp med maaaaaasse nye, tidløse klær som hun enkelt kan kombinere med den garderoben hun allerede har – perfekt! Vi takker VIC og HEIDI for utmerket service og kjempe god hjelp 😀 😀

Siljes vurdering av Bli-Ny dagen

– Jeg fikk gode tips til hva slags klær jeg burde investere i, og lærte at det er ikke nødvendig å skifte ut hele garderoben hver gang trendene endrer seg.

– Og nå vet jeg mer hva jeg kler og ikke.

Bilde 14.02.2016, 00.58.52

Trenger stilen din også litt oppussing? I så fall er du velkommen til en bli ny dag for å lære hvordan du kan bli en bedre utgave av det selv. Ja, unn deg selv en drømmedag, hvor du er i fokus. Send meg gjerne en mail til firmapost@e-m.no eller ring tlf. 74 27 32 18 for mer informasjon.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s