FRIZZ OUT!

Få friskere, glattere og mer glansfullt hår med Brazillian Frizz-Out

Vi på ellemelle er så heldige å være den første salongen i Nord-Trøndelag som har fått inn dette magiske produktet….

I går hadde vi kurs i salongen og besøk av konsulenter fra Peaks Hair. Frizz-out er en enestående kurbehandling som gjør håret friskere, glattere og mer glansfullt. Kuren er holdbar i tre til fem måneder, og virkningen går gradvis ut slik at du slipper å få ettervekst på den opprinnelige hårstrukturen. Håret fylles med keratin, noe som gjør at selv kjemisk skadet hår blir nesten som nytt igjen!

FØR & ETTER bilder:

Processed with Moldiv

Tone var den heldige som ble trukket ut til å sitte modell til Frizz-out behandlingen. Hun ankom salongen med krøllete, tørt og brusette hår – og forlot salongen med silkemykt og glansfullt hår.

Behandlingen tar fra en til tre timer i salongen, ettersom hvor mye hår som skal behandles. Mellom behandlingene trenger du knapt å kure håret hjemme. Det eneste du trenger å tenke på er å bruke sulfatfri shampoo for å få kuren til å vare lengst mulig, vi har et bredt utvalg av sulfatfrie og parabenfrie produkter.

Størst effekt eller forskjell er det for de som har afrohår eller veldig krøllete, tørt eller frizzy hår. Alle som har problemer med å få blankt hår, eller som har mye brus, vil få god effekt av behandlingen – bare se på modellen vi hadde i salongen forleden dag…

Steg for steg
Første steg i behandlingen er at håret renses med en spesialsjampo. Dette for at det skal bli enklere for stoffet som skal smøres på, å trenge dypere inn i håret. Håret tørkes deretter helt tørt, før middelet som skal gjøre håret glatt pensles på i små hårpasseer.

Håret tørkes deretter en gang til, og en rettetang benyttes for å gjøre håret helt rett.

– Vi tar igjen små passeer og fører rettetangen gjentatte ganger over samme området slik at håret blir helt glatt. Vi glatter og glatter nærmest til stoffet smelter inn i håret.

Dyktige ANITA fra Peaks Hair lærte oss teknikken i Frizz-out behandlingen. Her er det Mona som får prøve seg på modellen.

Dyktige ANITA fra Peaks Hair lærte oss teknikken i Frizz-out behandlingen. Her er det Mona som får prøve seg på modellen.

Når hele håret er rettet ut med rettetangen kan du allerede da danne deg et bilde av hvordan dine lokker vil se ut i tiden fremover.

Men før man kan si seg ferdig skal håret igjen skylles og lokkene pakkes inn i en kur som virker i 20 minutter. Når denne er skylt ut er det bare å føne håret tørt.

– Det er viktig at man i liket med å bruke hårprodukter for farget hår, bruker en sjampo og balsam som er spesiallaget for denne behandlingen. Bruker man for eksempel en shampoo som inneholder salt, slik som veldig mange billigsjampoer, er ikke dette bra for håret og varigheten på resultatet.

Det tar alt fra èn til tre timer å utføre behandlingen. Tiden kommer an på lengde, tykkelse og mengde hår. Det er større jobb jo tykkere og grovere håret er.

Processed with Moldiv
Legg rettetanga i skuffen en stund! Prøv heller frizz-out som holder håret rett i opptil 12 uker. Pluss at det blir så utrolig mye sunnere!

Behandlingen koster fra 2000 kr. Stikk gjerne innom for prisoverslag!

peakshair_no_057peakshair_no_060

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s