Whatever makes you happy!

Det viktigste her i livet er å holde på med noe som gjør deg lykkelig. Omgi deg med folk som gir deg positivt påfyll og energi i hverdagen.

Det å finne en måte å være lykkelig på samtidig som du er på reisen mot dine mål og drømmer er, slik jeg ser det, helt essensielt hvis du ønsker å beholde motivasjonen.  Jeg er overbevist om at du lettere vil lykkes med å nå dine ambisjoner om du er mer HAPPY! Positive valg handler om å holde fokus på det du ønsker mer av. Du kommer ikke til topps kun ved å tenke positivt, men veien til topps blir trolig mye triveligere om du gjør det. Innsats må til okke som!

Photo 08.04.15 11 38 12

Vekst og utvikling skjer utenfor komfortsonen!

Til høsten har jeg drevet bedrift i 20 år. 20 år – tenk det!! Tror jeg klapper meg selv litt på skulderen for akkurat det. 🙂

Det krever mye å være gründer. Ikke bare lange dager, men risiko, tilpassing av ansatte, nok kunder, riktig sortiment i hyllene, såvel som en økonomi  og psyke som tåler belastningen. Selv om det har vært noen søvnløse netter vil jeg si oppsiden definitivt har vært størst. Det handler om å ville noe, gi alt og aldri gi seg. For å holde sitt eget hode topp motivert må man bedrive selvledelse med friske og nye tanker, kreativitet, glede og evne å løfte blikket i de tøffe periodene.

Det opplever jeg at jeg har gjort fullt og helt. Løftet blikket, latt nye prosjekter få ta form og sett muligheter i stede for begrensninger og ikke minst gått for det jeg har følt har vært riktig der og da. Selvfølgelig har jeg fått meg noen på tryne i løpet av disse årene – men noen sjanser må man ta som gründer, og det er noe som heter at man lærer så lenge man lever.

Og med disse erfaringene rikere så betyr det for ellemelle sin del at tiden er inne for en konsept endring. Markedet endrer seg og vi er selvfølgelig tilpasningsdyktige – spennende ting er på gang… Men mer om det siden.

10329783_646095638802084_2958298863875339563_o

Det er nemlig ingen andre enn du selv som styrer hvordan ditt liv skal bli. For at du skal finne glede og lykke, må du lete etter det rundt deg. Vær takknemlig for alt det du har, og ikke gå deg bort i søken etter alt det du ikke har. Ambisjoner og mål er viktige, men for at du skal komme deg dit du ønsker må du starte med å verdsette det du allerede har. Det er i alle fall min livsfilosofi.

Endring skaper utvikling. Utvikling kan være skremmende, men det er også utrolig spennende. Det handler om å tørre å bevege seg utenfor komfortsonen

Så derfor – her er utfordringen til DEG: Ta en uke av ditt liv og gå aktivt inn for å leve den som en positiv tenker. En uke med fokus på det positive, en mulighet til å endre gamle vaner og tankemønstre, en ypperlig unnskyldning til å starte på ny frisk. Hva har du egentlig å tape?

Positiv innstilling er noe du bør ha fordi:

1.   Du klarer mer! Som Henry Ford sa;  «If you think you can do a thing or think you can’t do a thing, you’re right.»

2.   Du vil se det positive i menneskene rundt deg istedenfor deres mangler. På den måten kan du få bedre forhold med venner, familie, kjæreste og kolleger.

3.   Du vil gjøre bedre førsteinntrykk og virke mer tiltrekkende på begge kjønn. Alle liker mennesker med positiv innstilling fordi de får dem selv til å føle seg bedre med seg selv. Og det smitter! Hvem vil vel ikke være en person som får andre til å føle seg vel?

4.   Du blir mer effektiv! Når du ikke ser hindringer, men muligheter vil du få langt mer gjort på kortere tid.

5.   Du får det mer gøy! En positiv innstilling er oppskriften, en real snarvei faktisk, til å få en bedre opplevelse ut av møter med nye mennesker, arbeidsoppgaver, reiser, sosiale sammenkomster. Ja, stort sett alt faktisk!

6.   Positivt trekker positivt, negativt trekker negativt. Det du fokuserer på får du mer av, så enkelt er det.

«Do whatever makes you happy!!»
Du kan gjøre dagen i dag fantastisk! Hva gleder DU deg til i dag?
Søndagsklem fra Byfrøkena ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s