Flatterende stil

Som stylist hjelper jeg kvinner og menn med å finne sin stil. En utrolig givende, spennende, kreativ, utfordrende og lærerik jobb som jeg elsker å drive på med!

Jeg utfordrer gjerne kundene mine til å trå litt utenfor komfortsonen, til å finne frem stjernen i seg selv – og ikke minst så inspirerer jeg dem til å bruke klærne sine og tilbehøret sitt på en ny og spennende måte. Små ting kan gjøre store forskjeller.

Bilde 06.01.2016, 15.37.48 (1)

Å finne din personlige stil handler ikke om bare det ytre, om du skulle tro det. Klær, hår og makeup handler også om selvrespekt og egenkjærlighet. Det at man bryr seg om seg selv og vil gjøre det beste ut av det naturen har gitt hver og en av oss – det har en mening på et dypere plan, og er slett ikke bare noe overfladisk svada.

Det å bli kjent med seg selv handler om å finne sin individualitet, og ikke bare følge strømmen. La oss dyrke mangfoldet!! Vi blir glad når vi får muligheten til å uttrykke oss selv, vise litt attitude – og da mener jeg at det klær og stil representerer inne i deg er viktigere enn det ytre.

Så – hvem er DU? Er du fornøyd med din egen stil? Hvordan vil du bli oppfattet? Stemmer det indre med det ytre? Hva er din image? Har du gjort det beste ut av deg selv?

Stiltips:

  • Se på øynene dine i speilet – plutselig kan du oppdage flere nyanser i dem enn du har lagt merke til før. Er øyenfargen din varm eller kald?
  • Hvordan er hudtonen din?
  • Kontraster i antrekket kan være smart å tenke over om du vil bli lagt merke til. Går alt ton i ton blir du fort litt anonym.
  • Vær bevisst og fremhev dine beste sider – by på deg selv! Hva vil du høre; Så fin kjole du har – eller så fin du er i den kjolen?
  • Det er DU som skal være midtpunktet, ikke klærne dine.
  • Jo eldre man bli, jo viktigere er det å være velpleid og ta vare på seg selv.
  • Jobb med kroppsholdningen din – en god kroppsholdning gjør at klærne sitter finere på deg.
  • Legg omtanke i basisgarderoben din. Basisplaggene skal bære frem resten av garderoben
  • Ved å bruke klær eller tilbehør i samme farge som øynene dine fremstår du som mer harmonisk og selvsikker.

 

Har du tenkt over at den viktigste delen av ditt image faktisk er helt gratis? Nemlig S M I L E T ditt 😀Bilde 05.09.15, 09.37.31

Vil du ha hjelp til å ta tak i din personlige stil og bli den beste utgaven av deg selv?
Send en mail til meg på firmapost@e-m.no da vel! Håper å se deg på ellemelle med det aller første 🙂

 

Klem fra Byfrøken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s