Olaplex – en ingrediens forandrer alt!

3277eb5a6afcac09ced38dacbd0e49a2Til nå har Olaplex vært en mystisk magisk sak som bare var å få tak i på andre siden av Altanteren. Men nå er den her i Norge, og straks har vi den hos oss på ellemelle!

Olaplex er en profesjonell kurbehandling for hår som skal farges, blekes eller bygges opp. Det har blitt testet av over 75 000 salonger over hele verden.

Dette mystiske produktet var med på å få både Kim og Khloe Kardashian blonde, og hårsuperstjerner som Tracy Cunningham og Aura Friedman sverger til produktet.

Hvis du syns at dette er litt for godt til ut til å være sant er det bare google Olaplex, eller sjekke ut #Olaplex på Instagram. Olaplex er fri for silikon, sulfater og er aldri testet på dyr.

2015041622342582668-42

«HVA ER OLAPLEX?» – er spørsmålet alle stiller?

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket.Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt

Olaplex må ikke nødvendigvis brukes i kjemiske behandlinger, men kan også brukes som en reparerende behandling i salongen etterfulgt av en hjemmebehandling man bruker hjemme.

Vi gleder oss til å tilby denne behandlingen til alle våre flotte kunder 😀 For timebestilling ring tlf. 74 27 32 18 eller book online på www.e-m.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s