GLØD OG GUTS!

 

DSC_0013

GLØD & GUTS gründerne – Monika og Grete

I helga har vi hatt gleden av å holde kurs for en herlig gjeng damer. Flotte, rause, vakre, reflekterte og blide damer som har gitt oss drøssevis med god energi – vi er evig takknemlig for det! Tuuuuusen takk ❤

Litt om oss og konseptet:

Stylist Monika Viken Leithe og helsecoach Grete Lian Thorsen gir deg en vitamininnsprøytning som leter fram din kvinnekraft og styrker din handlekraft. Ved hjelp av mentaltrening, stylecoaching og variert trening gir vi deg verktøyene slik at du kan bli ditt beste jeg. Er ditt ytre et speilbilde på ditt indre? Framstår du som den kvinnen du ønsker å være? Denne helga er for deg som ønsker en boost i hverdagen – både på kjøkkenet og i styrerommet.

Kurs jan1

Her byr vi på oss selv, deler opp og nedturer, snakker om kvinnekraft og verdier, masse latter, gode klemmer – rett og slett en skikkelig vitamininnsprøytning for kropp og sjel!!

GRETE eier INSPIRA hvor hun jobber som helsecoach med fokus på både mental trening, kosthold og fysisk trening. Har 16 års erfaring innen dans, trening og yoga, og er i tillegg utdannet innen veiledning/coaching. Sjekk ut mer om Inspira her: https://www.facebook.com/inspiranamsos?fref=ts

Grete3

Grete startet dagen med yoga, en dose avspenning og fokus på å sette seg mål som kjennes i magen – mål skal trigge deg….!!

DSC_0116

Her holder jeg foredrag for en lydhør gjeng om å finne sin stilkjerne, lære å mixe inn flere stilkjerner, mønster, accessoires etc. slik at man skaper sin personlige image…..


Jeg er gründerkvinnen bak ellemelle her i Namsos
og har drevet bedrift i 19 år. Er nytenkende og lidenskaplig opptatt av faget. Brenner for å få frem det vakre i alle mennesker, enten det er mannen i gata eller rockestjerna. Sjekk ut mer om min bedrift her: https://www.facebook.com/h2ellemelle

Monika

KJERSTIN – jobber med bl.a. markedsføring i Overhalla Betongbygg i et mannsdominert miljø. Her må business-kvinnen vise seg frem og bruke mange av de fargerike og herlige klærne hun har i sin garderobe til daglig også. Kjerstin har et snev av boheme i seg og det må gjerne komme mer til uttrykk i hennes stil. Denne fantastiske kjolen er forresten kjøpt på Fretex i Oslo.

Monika1

BRITA – Norges Mester i institusjonskokkfaget og iherdig treningsdame viste frem mange av sine flotte antrekk og ble utfordret på nye sammensetninger og ikke minst på å tilføre mer farge i sin garderobe. Hun elsker den maritime stilen og skal prøve å mixe den inn på en ny og spennende måte sammen med ting hun allerede har.

Monika2

BENTE – helsesøsteren med den fantastiske soul-stemmen ble forandret i løpet av stylesession. Her fant vi mange spennende måter å mixe klærne hennes på ved bruk av mønster, farger og tilbehør. Bente ble tyyyydelig fornøyd som dere ser 😀 HERLIG!!

Monika3

DAGRUN – som for øvrig er å se på TV2 for tiden i programmet «Fjellflørt» fikk masse input til å sette sammen klærne i garderoben sin på en ny og kul måte. Dama kler farger og skal bruke dette mye mer bevisst fremover!

Grete2

Helga ble avsluttet med ei real økt med dansing og bevegelse som får i gang blodpumpa, endorfiner i fleng – deilig følelse!!

I løpet av en slik kurshelg med meg og Grete inspirerer vi gjengen til å bli den BESTE utgaven av seg selv. Deltakerne får en mix av mentaltrening, stilveiledning, lærer om kroppsformer, farger, snitt, mønster, hår og makeup, trening som gir avspenning til trening som får blodpumpa i gang, kosthold og ernæring…..her er målet å få det indre og det ytre til å henge sammen.

Glød & Guts-gjengen jan.2015

GLØD & GUTS-gjengen er supergira etter ei helg med god vitamininnsprøytning i form av stylecoaching, mental trening og trening. Vi gleder oss masse til fortsettelsen og håper å se akkurat DEG på kurs hos oss 🙂

Har DU lyst til å bli med på kurs med oss? Vi tilpasser kurs enten det er til en kveld eller ei hel helg, alt etter ønske og behov – og pakker gjerne kofferten og reiser rundt i landet. Kontakt oss på mail guts@e-m.no

NB! Flere bilder kommer på facebook-sidene til ellemelle og Inspira…..følgmedfølgmed 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s