Om att og om attatt!

Januar er her for fullt og mange av oss har bestemt oss for å få noen nye vaner i 2015. Og gjett hva som er det viktigste for å etablere nye vaner….? At du gjentar den samme handlingen om og om igjen til det blir en ny og etablert vane.

Photo 04.01.15 12 18 31 (1)

YEEEEES, jeg er klar for en fresh start!! Jeg skal gjøre mer, gi mer & bekymre meg mindre!

Et tips kan være å koble handlingen sammen med en hyggelig situasjon. Er målet å komme deg opp litt tidligere om morgenen slik at du får utnyttet dagen bedre, så kan du jo koble det med å sette på kaffe’n med en gang du står opp – så vet du at du får belønningen når du er ferdig på badet. God ide, ikke sant?

notisblokk - mobil

Viktig å sette av TID i kalenderen til de tingene DU har lyst til å prioritere og det som er viktig for deg.

Et av mine viktigste personlige mål for det nye året er å ta bedre vare på meg selv og helsa mi. Rett og slett prioritere Monika litt mer enn jeg har gjort. Frisørkroppen har begynt å si fra at nå er det på tide nemlig…. Så tro det eller ei, men jeg er ute å rører på skrotten i frisk luft så ofte jeg kan – i tillegg har jeg meldt meg på yoga-styrke og yoga-stretch to ganger i uka på Inspira. Der står det ei sprudlende, energisk og dyktig dame, nemlig Grete Lian Thorsen og leder meg og de andre rolig og trygt igjennom yoga-timene. La meg si det slik at etter disse timene kjenner du muskler du ikke aaante at du hadde….skikkelig digg!! Sjekk ut: https://www.facebook.com/inspiranamsos?fref=ts

Har du ikke testet ut yoga enda? Anbefaler det på det varmeste om du vil ha styrke, smidighet og god balanse – du blir kattemyk…..etter en stund vel og merke! Yoga gir deg fantastisk kroppsbevissthet, bedret holdning, kjernekontroll, økt bevegelighet, avspenning, forbedret tilstedeværelse og en helt overveldende ro og klarhet i toppen. Akkurat det denne travle gründerkvinna trenger. 🙂

yoga

Pusten integreres i alle øvelsene som utføres langsomt og kontrollert i stillinger som utfordrer hver minste muskel og stimulerer de indre organer. Jeg lover deg at du kjenner det i muskler du ikke trodde du hadde etter en yoga-time.

Photo 11.01.15 20 59 08

Grete Lian Thorsen instruerer og inspirerer damene i treningslokalene til INSPIRA 🙂

Photo 11.01.15 21 03 09

Er du klar for å ta tak du også? Pynt opp i huset med Post-it lapper rundt omkring som minner deg på de nye vanene du vil etablere. Og før du vet ordet av det så vil automatikken ta over og nye, gode vaner er etablert. Herlig ikke sant?

Da har vi en avtale da eller? 2015 skal vi rocke skikkelig – jeg gleder meg!!! 😀

Ha en super søndagskveld ❤ I morgen er det en ny uke og nye muligheter, det er bare å bestemme seg. Just do it, som Nike sier.

Varm klem fra Byfrøken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s