Perfekt sommerhår

 

Sommeren bringer mange gode ting med seg: solskinn, iskrem, solkysset hud, lange kvelder og ikke minst lekkert strandhår. Men det er ikke bare huden som trenger ekstra beskyttelse om sommeren, håret gjennomgår mer enn ellers disse månedene.  Selv om det er lekkert med solblekede spisser, er det viktigt å ta godt vare på håret dersom det skal gå helskinnet gjennom sommeren.

 

DSC_0002

Langt hår bør stusses litt hver 9.uke for å få bort slitte tupper.

Håret er kvinnens pryd, heter det. Men vi vet jo alle at dette ikke alltid er tilfelle. Alder, gener, kosthold, helse og livssituasjon spiller inn – men det betyr ikke at vi ikke kan gjøre noe selv for å få et flottere hår!

 

Mine beste hårtips for sommeren:

  • Gå til en dyktig frisør og få håret ditt klippet etter din hårtype, slik at du kan tørke det naturlig og bare style det ved hjelp av gode produkter. Stråene vil også vokse fortere når du får bort de ødelagte tuppene. En annen fordel med å få bort slitte tupper, er at du ser forbedring med en gang. Manken ser blankere og sunnere ut uten store anstrengelser i det hele tatt.
  • Bruke en god hårpleieserie hjemme: sjampo, balsam og kurbehandling. De aller fleste kvinner i dag behandler håret kjemisk: 80–90 prosent av de kvinnelige kundene våre vil ha farging, bleking eller lett striping, og da trenger de gode produkter hjemme. Kur anbefales en gang i uken. Frisøren kan hjelpe deg med å velge riktig.
  • Beskytt håret mest mulig mot sol, vær og vind. Den beste måten er ved å bruke en solhatt, caps, et kult skjerf eller flette håret. Veldig mange har langt hår i dag, og de lengste hårene har mange somre bak seg.
  • Gå for enkle frisyrer i sommervarmen. Har du langt hår er hestehale bestandig en vinner. Kort hår blir sommerfint på et øyeblikk med en blomst bak øret. Ha alltid små spenner eller hårstrikker i veska. I sommer er også solskjermen et trendtilbehør, og den kan redde deg fra mange en hårkrise.

 

heading

 

Blondtastic

Flott hårpleieserie som tar vare på ditt blonde hår.

 

Processed with Moldiv

Hva er vel mer sommer enn blomster i håret….

 

Så får vi bare krysse fingrene for at sola atter en gang skal komme frem bak skyene her i Namsos også…. Ha en strålende mandag folkens!

Klem fra meg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s