SEXY med STIL!

DSC_0037

Helt siden jeg utdannet meg som frisør for snart en mannsalder siden har min passion vært å skape noe, få frem det unike og vakre i alle som sitter i frisørstolen min på ellemelle. Jeg jobber i en bransje som konstant er i utvikling, noe som passer meg som gründer helt perfekt. Jeg ønsker å være med der det skjer, lære nye ting, få påfyll av kunnskap, bruke tid sammen med engasjerte folk som vil opp og frem. Derfor har jeg også krydret min frisørhverdag ved å ta utdannelse som farge-og stilkonsulent på Image Akademiet i Oslo samt Stylecoach og Makeup-artist utdannelse i København. Alt dette håper og tror jeg er med på å gi kundene mine det lille ekstra, at de skal føle seg trygge på at jeg ser hele personen/type menneske jeg har foran meg og kunne veilede dem innen både hår, klær og makeup.

 

Av og til trenger man en liten oppvekker. Vi faller fort inn i et spor både når det gjelder frisyre, sminke og ikke minst klær. I forskjellige perioder i livet er kanskje ikke fokuset like mye på en selv heller, små barn, familie og jobb krever sitt i en hektisk hverdag. Derfor har jeg utviklet et konsept som tar deg fra OK til LEKKER på noen heftige, herlige og artige kveldstimer. I samarbeid med Heidi Aasnes Sævik som er daglig leder på MATCH Namsos drar vi land og strand rundt for å hjelpe deg å finne DIN STIL.

 

DSC_0525

Jeg & min supre medsammensvorne, HEIDI

 

Litt om konseptet:
Vi kvinner trenger å gå ut av komfortsonen av og til. Vi må løfte hverandre opp og få frem det beste av oss selv. Få hverandre til å stråle, skinne, bryte noen barrierer og ikke minst ha det gøy. Dette skal være en feelgood-kveld i en hektisk hverdag, der DU står i fokus!

Er du blant de som ikke bare ønsker å gå en mer stilsikker, men også mer selvsikker fremtid i møte? Har du en proppfull garderobe, men føler at du aldri har noe å ha på deg? Synes du klesbutikker er skumle og at det er vanskelig å finne ut hva som passer deg? Ønsker du at ditt ytre skal gjenspeile den du innerst inne kjenner at du er? Hvorfor er noen klær så ufattelig fine på venninnene dine, men helt feil på deg?

Klær er et sterkt virkemiddel når vi skal fortelle omverden hvem vi er. Personlig stil handler om å være komfortabel med den man er, kle seg i plagg som fremhever din kroppsfasong og dine sterke sider.

På en slik kveld gir vi deg massevis av inspirasjon og veiledning om hvordan du kan skape din egen personlige klesstil. Du får i tillegg innføring i de 6 forskjellige stilkjernene.
Du får lagt en lett makeup og får stylet håret – dere kan også hjelpe hverandre med dette. Så finner vi klær til deg før du blir foreviget på en liten fotoshoot etterpå. Vi ønsker at du skal få påfyll av energi og føle deg som en skikkelig diva etter en kveld sammen med oss!

Gjør som disse flotte damene på Rørvik – ta med deg dine venninner eller kollegaer og bli med på en kveld der du kan ha fokus kun på deg selv noen timer og være sosial sammen med andre kule damer!

 

Bildeglimt fra fantastiske kvelder med fantastiske damer:

DSC_0119

3 søtnoser 🙂

 

DSC_0156

Her styles det hår med stor iver!

 

DSC_0017

Heidi har med seg masse nyheter fra MATCH

 

DSC_0096

Prikken over i-en er makeupen

 

DSC_0180

Er det riktig hektisk til meg så trør gjerne Heidi til med en hjelpende hånd og krøller hår som en verdensmester! 🙂 Vel verdt en SKÅL det også!

 

DSC_0289

Skulle tro damene ikke har gjort annet enn å stå foran kameraet – de ble sååå nydelige alle sammen!

 

DSC_0454

Herlig å være fotomodell for en dag! Frøydis har forresten vært det også i yngre dager 🙂

 

DSC_0363

Dette er så GØY!!!

 

 

DSC_0295

Vakker..

 

 

DSC_0454

Røff med ny kjole, tatovering og litt bevegelse i det korte håret.

 

 

DSC_0196

Flotte damer – og en russisk fisker som bare MÅTTE få lov til å være med på bildet 🙂

 

DSC_0276

Litt kaldt på bryggekanten på Rørvik – men damene stilte opp uansett. Flott gjeng!! 🙂

Synes du dette høres fristende ut? Kanskje du får med deg noen venninner til en skikkelig stilboost du også 🙂 Send gjerne en mail med forespørsel til firmapost@e-m.no

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s