Boost med juice!

I dag har det vært skikkelig sommertemperatur i rockebyen Namsos 🙂 og ofte blir matlysten mindre når det er så varmt. Jeg prøvde å friste minstejenta Celine med god kveldsmat etter fotballtreninga men hun ville ikke ha noe av det mora foreslo dessverre. Helt til vi ble enige om å lage en skikkelig god juice, ferskpresset frukt og grønnsaksjuice sådan…..

 

2

Juicepressa er i gang og det lukter himmelsk godt!!

 

Juicing er et fenomen jeg har blitt helt hekta på! SÅ enkelt og SÅ godt! Jeg er opptatt av velvære og sunnhet og har tatt med meg dette inn i jobben min også. På ellemelle har vi et juicekonsept med 100 % ferskpresset frukt og grønnsaksjuicer. Ellemelles JuiceBar er utviklet i samarbeid med juiceterapeut og Norges juicedronning, Carina Hultin Dahlmann. Kommer du innom bryggekanten garanterer vi deg smakfulle juicer full av vitaminer, mineraler og enzymer. Ellemelles juicer vil gi deg mer energi, penere hud og økt velvære. Herlig, ikke sant? 🙂

 

Kjekt å kunne ta denne kunnskapen i bruk hjemme også slik at familien får glede av det i hverdagen. Juicing er en fantastisk måte å lure barn til å spise mer grønnsaker!

 

 

Processed with Moldiv

Celine fikk servert juicen «ROCK STAR» fra ellemelles juicemeny.

 

 

Få i deg dine ”fem om dagen” på en enkel måte og bruk opp frukt og grønnsaker du har liggende på kjøkkenet som du ikke har rukket å spise eller lage annen mat av før det blir dårlig. Juice kan være veldig sunt, slankende og hjelpe med både energi og å holde immunforsvaret ditt sterkt.

 

5

SKÅL!

 

Fresh drink in the SUN 😀

 

4

Nam nam!! «Herlig mamma, det smakte skikkelig godt altså!» var Celines kommentar etter å ha smakt på juicen.

 

 

3

DIGG!! «Kan jeg få mer etterpå eller?»

 

Nyt fine dager i sola kjære venner ❤

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s