Småstressa byfrøken…

HEI alle flotte folk!

I det siste har det mer som gått i ett fra morgen til kveld. Mannen i huset har nemlig vært på jobbreise til Los Angeles i en ukes tid og det merkes at man ikke har vært to om å dele på oppgavene. Vi har to aktive unger som er med på alt fra dans, teater, sang, fotball, gitar og bandspilling etter skole og leksetid, i tillegg til full jobb og vel så det har plutselig ikke døgnet hatt nok timer. I mai er det nemlig full fart på salongen for min del, mange har behov for å bli ny på denne tiden av året, alle skal stæsje seg på håret til konfirmasjoner og 17.mai. Og det er vi selvfølgelig super-happy for!

 

2

Å få sitte å jobbe med kreative prosjekter og nye ideer ved kjøkkenbenken utover lyse vårkvelder er herlig!

 

Opp i alt dette kjenner jeg at jeg begynner å bli litt småstressa, for det er så utrolig mye jeg tenkte å ha ferdig før mai er over. Det surrer så mange ting i hodet mitt hele tiden, ville ideer som kanskje kan bli til noe spennende…. Jeg har knyttet meg opp til en ny og inspirerende Business-Coach som pusher meg videre mot nye hårete mål, dette krever mye arbeid, tenking og skriving og mange av oppgavene skal være ferdig nå. Regnskap og annet kontorarbeid ønsker jeg å være ajour med hele tiden så det må selvfølgelig gjøres jevnt og trutt. Ellers planlegger jeg å fokusere mer på jobben som stylist fremover og bruke kreativiteten min på en annen måte…. Phu, her er det egentlig bare å henge i!!

 

kontorartikler

 

Siden jeg står med fulle lister på jobb hele tiden må jeg gjøre alt annet på kveldene når ungene er i seng, og det blir gjerne til at jeg jobber til langt på natt i perioder for å få ting unna. Noen som kjenner seg igjen? Men jeg klager ikke altså, det er i høyeste grad selvvalgt, som er gründer jobber hodet hele tiden med nye ideer og prosjekter, det bobler over til tider 🙂  Jeg ELSKER å få jobbe med akkurat det jeg gjør og da er arbeidslysten like stor uansett når på døgnet jeg må jobbe! Jobb og hobby går hånd i hånd faktisk og jeg føler meg privilegert som har det slik.

Har du også en jobb du elsker?

 

bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s