Forandring fryder!

Våren er tiden for forandring og det er lite som er så oppfriskende som en splitter ny hårfrisyre. Det å tørre å gjøre noe nytt, trø litt ut av komfortsonen er sunt av og til….og noen er definitivt tøffere enn andre!  

Ann-Kathrin ga meg helt frie tøyler da jeg hadde henne i frisørstolen før helga, det var en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg 🙂 Som stylist jobber jeg med helheten, ser an personen jeg har foran meg – tar hensyn til type, ansiktsform, kroppsform, ønsker og behov. For å fremheve ansiktet til Ann-Kathrin anbefalte jeg å klippe håret i en super-trendy og kort frisyre. «Jeg stoler på deg – kjør på!», sa hun uten å nøle.

Å gå fra langt til kort hår kan være en veldig stor forandring for de fleste av oss – men Ann-Kathrin var i humør for noe nytt og lot de lyse lokkene falle….Forandring fryder som kjent! Ble hun ikke kul?

 

10299107_10152028218645443_8210449430724012431_n

Ann- Kathrin FØR & ETTER! Helt utrolig hvor mye riktig frisyre og lett makeup gjør for ansiktet 🙂 Frisyren kan styles på ulike måter alt etter humør og anledning.

 

Syntes du det er spennende å variere frisyren fra dag til dag? Be frisøren om å klippe en frisyre som du lett kan style på ulike måter – ene dagen rett, den andre dagen krøllete for eksempel!

124189

Denne hårvoksen fra Hair Reborn serien til TIGI er et fantastisk stylingprodukt på kort hår.

 

Om du skal klippe en ny frisyre må du ta hensyn til ansiktsform og hvilken kvalitet du har på håret. Tenk også på helheten, hvordan du kler deg, styler deg osv. Dette kan en dyktig stylist hjelpe deg med!

Har du også lyst på ny frisyre eller ny stil? Jeg lover deg at du at når du føler deg skikkelig vel med deg selv gir det en helt annen utstråling – ja en aldri så liten boost i hverdagen faktisk!

Ønsker du gode stylist-tips må du gjerne sende meg en mail på firmapost@e-m.no eller stikke innom salongen for en prat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s