Lille speil på veggen der….

Hva syntes du om deg selv da du så i speilet før du gikk ut døra i morges?
9 av 10 kvinner synes ikke å se sitt eget speilbilde gir noen stor WOW-opplevelse. De føler seg kun … ok. Men innerst inne har de fleste et dypt ønske om å oppriktig kunne si til seg selv :

‘Hei vakre – du ser jævla bra ut i dag»!! 

XCNBRYVKLWRAJZH-98758bf2b23f4ce7a2b99390964c1b61 - Kopi

Som stylist vil garantert gi deg noen nye ideer og inspirasjon til hvordan du kan sette sammen din helt personlige stil! Gleder meg allerede til å se deg i salongen 🙂

 

Det er faktisk som regel bare noen små stil-justeringer de aller fleste av oss trenger. Den rette typen, vel og merke!

 

Kollasjer8

Flotte Lise fikk freshet opp garderoben sin – og tilført noen nye og spennende farger. Ble hun ikke stilig?

Altfor mange kvinner tror at løsningen ligger i å sette fyr på hele garderoben eller kjøpe nytt , nytt , nytt – mer , mer , mer .
Men i
 realiteten er det bare to ting som trengs:

1 ) At du finner ut hvilken stilkjerne du er innerst inne  ( Ja, alle mennesker tilhører en av de seks unike stilkjerner, men få vet hvilken. Og andre tror de vet , men får seg en overraskelse … )

2 ) At du aksepterer din stilkjerne: Det betyr at du kler deg etter den, handler etter den – og ikke faller for noe som ser helt nydelig på venninnen din. Dette gjør det bare for én grunn: Det er hennes stilkjerne og mest sannsynlig ikke din.

Er dette noe du fikser bare med å knipse i fingrene?  Nei, dessverre – men det kan absolutt læres.


Klassisk stil

Litt inspirasjon….

Hva sier klærne dine om deg?  Blir du oppfattet som den personen du virkelig er? Hvorfor er noen klær så ufattelig fine på venninnene dine, men helt feil på deg?

Som stylist er min hovedvisjon å finne ut hvem du er og hva slags stil og farger som passer til nettopp deg. Personlig stil handler om å være komfortabel med den man er, kle seg i plagg som fremhever din kroppsfasong og dine sterke sider 

Høres dette spennende ut?

Send gjerne en forespørsel firmapost@e-m.no om du ønsker en style-session for deg selv – eller du vil at vi skal komme til din arbeidsplass eller ganske enkelt vil ha en annerledes jentekveld der vi gir hele gjengen stylist-tips.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s