Ut av dvalen!

Frisk luft kombinert med trening gjør kropp og hode frisk og glad!

Processed with Moldiv

Deilig å spenne på seg joggeskoene og kjenne grusen under føttene igjen…..og med digg musikk på øret i tillegg er det bare å kjøre på 😀 Deilig å spenne på seg joggeskoene og kjenne grusen under føttene igjen…..og med digg musikk på øret i tillegg er det bare å kjøre på 😀

Jeg har  satt meg et nytt personlig mål; å bli litt bedre til å ta vare på meg selv, komme meg ut i frisk luft for å hente ny energi og overskudd til travle dager – ikke bare jobbe. Jeg er godt i gang med dette allerede og kjenner at det gjør utrolig godt å bli sliten på en annen måte. Bare ved å gjøre noen små forandringer i hverdagen kan jeg faktisk prioritere å ta vare på helsa mi med god samvittighet. Hva med deg?

Det er jo egentlig bare å gjøre seg klar om bikinikroppen skal være oppnåelig innen sommeren vet dere…. 🙂 Så på med joggeskoene alle flotte folk der ute og kom dere ut av vinterdvalen,  med noen jogge/gå-turer i friluft hver uke fremover nå og kanskje trene litt styrke i tillegg – så er vi der plutselig. DIGG å sette seg nye mål!!

Når jeg klarer å gjøre noe med mine gamle vaner og komme meg opp og ut, så gjør garantert du også det. ALT ER MULIG!

Men skulle du eventuelt trenge noen til å motivere deg litt ekstra, pushe deg, ja rett og slett gi deg et skikkelig digert spark i baken er det ingen tvil om at du bør ta en time eller ti med min herlige venninne, energibomba Hilde på Stallsporten 🙂 Sjekk ut mer på http://bondefrk.com/

 

11

Herlig løpetur og bra utsikt!!

 

Du blir kanskje like svett av å løpe på tredemølle innendørs, men sansene påvirkes uten tvil  i større grad når vi beveger oss utendørs.

 

 

bilde

Fjelltur i solnedgangen med min superspreke venninne Heidi 🙂

 

 

12

Jeg er så heldig at jeg kan ha med meg noen gode venninner innimellom og da blir jo treninga sosial og ekstra trivelig i tillegg. I dag unnet Heidi, jeg og Anita oss en softis – viktig å kose seg også! Og ja, vi trimmet den av oss etterpå 🙂

 

Ønsker dere alle en HAPPY søndagskveld, nyt den max før en ny arbeidsuke er i gang igjen! Varm klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s