Hei hopp, humøret på topp!

Våknet opp til herlig solskinn i dag, og det gjør virkelig noe med humøret mitt: jeg blir så glad! Fortsetter det slik er jeg sikker på det våryre humøret smitter over på de fleste av oss. Vi som bor i Namdalen vet godt at sola må nytes når den er her, i morgen kan den nemlig være borte igjen. Så legg bort pliktene og nyt solstrålene i helga du også 😀

Det yres og spires og det er liten tvil om at lysere tider har ankommet. Jeg kjenner at overskuddet er langt mer tilstede når sola skinner. Herlig!!

Så kommer det et instinkt…
Jeg må fornye litt…både huset vårt og meg selv. Jeg vil ha friske avskårne blomster på kjøkkenet, nye puter, duker, ny tapet på stua….den er for øvrig allerede bestilt men ikke kommet opp på veggen enda. Så må selvfølgelig vårgarderoben få en aldri så liten oppgradering den også…mix den gjerne inn med ting du allerede har i skapet ditt.

7

Hatt fra Bik Bok og solbriller fra H&M

 

Processed with Moldiv

Litt detaljer…solbriller, hatt, hullete jeans, gul strikkejakke..

 

8

Deilig å kjenne sola i ansiktet igjen 😀

 

Processed with Moldiv

Hva gjør deg ekstra GLAD?

God lørdagskveld til dere! 🙂 Klemmer fra meg

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s