Gode venner vokser ikke på trær!

Vennskap er en av de grunnleggende menneskelige relasjonene. Det er vanskelig å leve et fullverdig liv uten. Venner er viktige for at man skal føle seg verdsatt og bra nok. Noen har mange venner og ulike vennegjenger, mens andre foretrekker å ha noen få veldig nære venner.

Friends-rock-forever-free-wallpapers-images-wallpaper

Jeg har flere venner som jeg oppriktig er veldig glad i og ikke minst takknemlig for å kunne kalle nettopp det; mine venner. Gode mennesker, som hjelper, støtter, bidrar, prater, lytter… Med verdier jeg også står for. Gode og tillitsfulle samtalepartnere. Gode venner er gull verdt!

De fleste av oss vil oppleve utfordringer i livet av forskjellig slag, både på jobb og privat, og da betyr det ekstra mye å ha venner. Det er ofte når livet ikke går på skinner man også merker hvem som er dine venner og ikke. Jeg vil jo helst klare meg selv og er nok ikke så god til å be om hjelp heller, selv når jeg kanskje trenger det som mest – de som kjenner meg godt vet dette. Derfor stiller de opp og er der i tykt og tynt også.

I vinter brant heimgården vår ned til grunnen og mine foreldre mistet alt de eide, da samlet snille og omsorgsfulle venner inn klær og nødvendig utstyr til mamma og pappa slik at de klarte seg i starten.

Brann våningshus 1

De har gitt meg en skulder å gråte på, gode råd, pushet meg videre, kommet på salongen på dugnad for å male, tapetsere, bære tungt utstyr, stilt opp som vaktmester eller kjørt på ungene til aktiviteter når tiden ikke har strukket til. Slike venner har jeg i mitt liv ❤

best-friends-forever-on-hand-graphic

Harde år

Jeg har ofret mye av mitt private liv og venner jeg er glad i for bedriften min. Det er vanskelig å sette ord på hva ellemelle er for meg. Det er en del av mitt DNA.

Mine drømmer var klare fra veldig ung alder, 4 år gammel visste jeg hva jeg skulle bli når jeg ble stor. Jeg har alltid vært nysgjerrig, åpen, spørrende og klar til å lære nye ting. Med stor tro på at jeg kan få til alt jeg vil, hvis jeg er villig til å risikere, ofre og jobbe hardt.  Jeg elsker jobben min, menneskene, gleden av å skape noe og følelsen av å kunne gi noe av meg selv til andre. Jeg ruser meg på dette, det har alltid vært min styrke.

For meg er det å være gründer, stylist og makeupartist mer enn en jobb. Det har blitt en livsstil etter over 2o år som bedriftsleder. Jeg er på jobb tjuefire timer i døgnet, i alle fall i hodet. Jeg er dessverre ikke flink nok til å legge fra meg jobben når jeg drar hjem. Det er alltid noe som må fikses, eller en ny idé jeg vil jobbe videre med. Jeg stiller høye krav til meg selv for alt kan jo hele tiden gjøres bedre – for å bli bedre.

Men det har vært perioder hvor jeg har vurdert å gi opp hele greia. Slutte. Legge inn årene. Når det har røyna på som verst. Når det skjer ting som man ikke har kontroll over. Når jeg ikke kan ta ferie sammen med ungene og mannen min. Når mange nok har stukket kjepper i hjulene. Når ingenting går min vei. Hendelser som gjør at du mister helt fotfeste og føler at alt glipper mellom fingrene på deg. Jeg har vært så dødssliten og svimmel til tider at jeg har stått å holdt meg fast i frisørstolen for å ikke ramle over ende. Jeg har grått i strie strømmer og følt at ting noen ganger kan være ganske så urettferdig.

Men jeg har likevel ALDRI vært i tvil om at det skulle gå bra. Jeg har alltid trodd at vi kunne få det til. Men noen ganger må man kjempe enda litt hardere for å komme dit man vil. Jeg tror faktisk det å ikke gi opp er minst like viktig som det å ha talent. Det meste handler faktisk om å jobbe hardt, og å stå i det. Også når det er tungt og slitsomt.

293494_494297197265350_2069747195_n

Jeg vil vel egentlig si at jeg anser meg selv som utrolig heldig som har de vennene jeg har. Noen har fulgt meg siden barneskolen og andre har kommet inn i livet mitt i forskjellige faser. Selv om det kan gå lang tid mellom jeg prater med min bestevenninne siden barneskolen, men når vi først gjør det er alt akkurat som før – ekstra artig er det jo at ungene våre er bestevenninner de også.

tumblr_static_jump

Jeg har et håp om å bli flinkere til å ta mer fri til å være sammen med venner, finne på noe gøy, reise på turer  eller bare nyte en kopp kaffe innimellom slagene – rett og slett bruke tid på de menneskene som gir meg energi.
Venneforhold trenger å pleies. Venner gir deg rett og slett et sunnere og lykkeligere liv.

Har du gode venner som heier deg frem i hverdagen?

Vennlig klem fra Byfrøken ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s