Rynkefri kundekveld

DSC_0010

Denne uka har vi på ellemelle hatt besøk av kosmetisk sykepleier KRISTIN Normann Søberg fra Lofoten Hudklinikk. Kristin er profesjonell til fingerspissene og reiser stadig til utlandet for å lære det siste innen bransjen slik at hun kan tilby kundene det aller beste til enhver tid.

God søndag til deg! Håper du har vært ute å fått litt høstsol i ansiktet – viktig å fylle på med masse D-vitaminer i påvente av en lang vinter vet du…..

Men du, i forrige uke feiret vi vårt nye samarbeid med Lofoten Hudklinikk og inviterte derfor en gjeng damer på kundekveld med fokus på HUD og velvære. Kundekvelden var for de som ønsket å lære litt mer om hudpleie og kosmetisk hudpleie.

DSC_0007

Trivelige og flotte damer på kundekveld 😀 De kosa seg med sprudlevann og fingermat mens Kristin øste ut av sin kunnskap.

Kosmetisk sykepleier Kristin holdt foredrag om de forskjellige behandlingene hun tilbyr. Hun fortalte om hvordan vi kan forebygge aldring av huden samt informerte om de nyeste trendene innen hudpleiebehandlinger. Hun fokuserer alltid på det naturlige resultat og at vi skal eldes med stil.

Kristin ga også god informasjon om ulike injeksjonsbehandlinger for å redusere linjer i huden.

Hva er filler? Hva er forskjellen på Botox og filler? Hvilke områder kan behandles og hvilket resultat kan man forvente seg? Masse spørsmål kom i løpet av kvelden, for dette er nok noe de fleste av oss vet lite om enda og det er mye feilinformasjon ute å går.

Jo, nå skal du få høre; En filler er hyaloronsyre, som brukes til å fylle ut fine linjer, rynker, til leppeforstørring og hudforyngelse. Kristin bruker noe som heter Hyabell på sine kunder.

Botox derimot brukes til og få musklene til å slappe av, slik at rynker ikke oppstår. Botox hemmer signalene fra nerven til muskelen, slik at muskelen ikke trekker seg sammen. Dette er en behandling som får muskulaturen til å holde seg rolig. Og av den grunn, forebygger dannelse av fine linjer og rynker.

Vanlige områder å behandle med Botox er pannen, sinnarynken, kråketær. Brukes også over overleppen mot «røykemunn» og i hake mot «sur munn»

DSC_0004

Dette er en av de tingene Kristin liker best, å kunne møte kundene og dele sin kunnskap med dem. Hun kom med mange gode, enkle tips om hvordan man steller huden sin på best mulig måte.

Man vil jo se ut slik man føler seg. Hver dag tar vi på oss både kremer og ­sminke. Vi farger kanskje også håret og går til behandlinger for en ­finere hud. For å føle oss bedre. Kosmetiske behandlinger gjør akkurat det samme, men går mer i dybden på hud­problemer som ikke kan løses av kun ­kremer. Ofte kan det være acne, sinnarynken ­eller slapp hud. Her er det ikke snakk om kun kvinner. Også menn ønsker hudforbedring og anti-aging.

Kosmetiske behandlinger handler ikke om å endre på ditt utseende, men heller om å få tilbake noe du har mistet. Om å få en ny glød, og en ny glede, sier Kristin.

Etter en grundig konsultasjon vil du forstå huden din bedre, og vite en langtidsplan mot forbedring – både med behandlinger og unike og virkningsfulle kremprogram.

– For meg handler det om helhetlig hudhelse. Gjennom et godt estetisk blikk og høy kompetanse oppnår jeg naturlige resultater og god hudhelse for hver enkelt kunde. Det handler om så utrolig mye mer, ikke bare mindre rynker og større lepper, sier en engasjert Lofotværing.

Denne medisinske hudpleieserien er den Kristin jobber med i sin hudklinikk.

Kristin fortalte at behandlingssystemet hun bruker er en kombinasjon av skandinaviske kosmetiske hudpleieprodukter; hud forsterke-teknikker; nano-needling; og state-of-the-art fiberoptisk-basert fotodynamisk behandling (PDT) som avgir monokromatiske synlige bølgelengder av lys for å gi intense synlig lys på huden uten infrarød komponent eller varme. Lyset er «kaldt», siden all termisk stråling blir filtrert ut.

Mo System brukes til å behandle ansiktsarr, kviser, cellulitt og fine linjer. Systemet fungerer fra innsiden og ut, stimulere en naturlig cellular regenerasjon og reparasjonsprosessen og resulterer i behandlinger som er rask, effektiv, langvarig og helt smertefri.

18 års forskning ligger bak dette systemet og representerer det nyeste innen skjønnhetsindustrien. Den enestående suksessen til dette unike produktet har gitt gründeren bak en nominasjon for «Cosmopolitan Women of Achievement Awards».

Hyabell serien er et effektiv og naturlig valg for å redusere synligheten av linjer og rynker; gjenopprette ansiktsvolum; og rehydrere huden. Hyaluronsyre (HA) i Hyabell dermal fyllstoffer er en naturlig del av huden din. Dens evne til å binde vann gjør Hyabell serien det perfekte valget for å opprettholde hudens glatthet og volum.

DSC_6723

Vi jenter trenger sånne gode kvelder hvor vi bare kan kose oss og være «jentete», ikke sant?

12208547_10153111790860443_981989909537797046_n

Utrolig hyggelig å ha denne sprudlende, kunnskapsrike og herlige dama på besøk i salongen. Vi trenger litt nordnorsk galskap i Namsos også innimellom 😀 Vi gleder oss til å samarbeide videre og håper Namdalingene er klar for spennende og nye trender innen hudpleie.

Kvelden ble en stor suksess med masse latter og gode historier – ja til flere slike! 🙂

Ønsker du å høre mer om alt Kristin kan gjøre for deg og dine hudproblemer – eller vil du bestille time kan du ringe henne direkte på tlf. 951 00 457

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s