Rosa inspirasjon

Vet du at brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer 3000 kvinner hvert år? Én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet. I oktober bærer vi den Rosa sløyfen for å vise omtanke med de som er rammet av brystkreft.

Noe av det beste med jobben min som stylist er at jeg møter masse flotte mennesker, både i salongen og når jeg er ute å holder foredrag.

Når jeg får lov til å bruke min kunnskap til å inspirere andre, få dem til å se det beste i seg selv, ja få dem til å skinne som de stjernene de er. Da har jeg det virkelig godt i hjerte mitt og skjønner hvor privilegert jeg er som får jobbe med det jeg brenner for.

Etter jobb på mandag satte jeg meg i bilen og kjørte straka vegen til Ytre Namdal, nærmere bestemt Rørvik for å inspirere en fantastisk spennende damegjeng…..

11217673_10153641936791031_7416366181169759691_n

Gleder meg ALLTID til å holde foredrag om det jeg har mest passion for – nemlig å få frem det vakre i alle mennesker 😀

DSC_0002

ANDREA NOGVA er leder i Brystkreftforeningen i Ytre Namdal. Aldersspennet på medlemmene der er fra 30 til 80 år. Andrea forteller at de er en lystig gjeng med mye humor – iblandet litt alvor i deres fellesskap.

Brystkreftforeningen i Ytre Namdal er Norges minste lokallag (ca.30 medlemmer) og feirer i år 10-års jubileum. GRATULERER til dere!!!

Fra nyåret av har de også Norges yngste lokallagsleder, nemlig dyktige og engasjerte Andrea Nogva.

De er et svært aktivt lokallag tatt i betraktning størrelsen og er representert med flere sentrale verv på nasjonalt nivå. De har medlemsmøter hvor tema er alt fra Mestring av sykdom, Image: fylle hverdagen med farger, fattigue etter behandling & kirurgi osv…

Lokallaget er aktive under Rosa sløyfe-aksjonen som er et samarbeid mellom Brystkreftforeningen & Kreftforeningen og pågår i hele oktober. Pengene går til kreftforskning. I år har de gjennomført Rosa Cafe’ med markering gjennom dans & sang, tradisjonelle stands med salg av artikler pluss at de hadde besøk av rosa sløyfe turneen med sin informasjons-stand.

DSC_0003

IMAGE ER ALT er ellemelles motto. Vi mener at alle har et image, enten det er bevisst eller ubevisst. Jeg lærte gjengen om de forskjellige stilkjernene……altså; nøkkelen til din LEKKERHET 🙂

Rørvik Brystkreftforening 19.okt1

Jeg snakket om stilkjerner og hvilke farger damene bør krydre sin garderobe med 🙂 Damene var rause med kompliment til sine medsøstre – sååå herlig!!

Noe av det vi snakka og flira mye av var temaet BH – og de utfordringene mange opplever med å finne den riktige. Altså; med og uten innlegg, pushup, cupsize osv osv. For en kvinne som har hatt brystkreft betyr dette ekstra mye for å føle seg vel.

DSC_0007

KROPPSFORMER – hver og en av oss er unike. Vi trenger bare å lære oss å se det selv og kle oss etter den kroppen vi har 🙂

DSC_0011

Tips og triks til den som har en firkantet/rektangel kroppsform…..

Bilde 19.10.2015, 20.49.41 (1)

GOD STEMNING etter endt foredrag 😀 Damene fikk blod på tann og lovte å fylle opp en buss for å ha en «Bli-Ny Dag i Namsos. Det gleder jeg meg til!!

Så gjenstår det å se om damene ble inspirert til å fylle hverdagen sin med mere farger – og ikke minst se om de tar utfordringen med seg når julekjolen skal shoppes til årets julebord…..

Bilde 20.10.2015, 10.39.31

ROSA gaver fikk jeg også av damene i Brystkreftforeningen – tusen hjertelig takk til dere ❤

Kreft kan ramme når vi minst venter det, og mange av oss kjenner noen som har det. Jeg oppfordrer derfor alle til å støtte årets ROSA SLØYFEAKSJON ❤

Rosa klem fra Byfrøken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s