Gi hverdagen et L Ø F T!

Vi vet det jo godt: Humor virker – også i hverdagen. Den kan ta luften ut av en spent situasjon. Den kan få oss til å flire av oss selv og den kan få oss til å høre sammen. Humor kan åpne opp for nye ideer og gir masse positiv energi – og hvem vil ikke ha det i sin hverdag?

25

Jobber man fulltid, tilbringer man en tredjedel av døgnet på jobb, og med tanke på at man sover en tredjedel, så er man på jobb halvparten av tiden man er våken. Derfor er jobben en stor del av livet til de fleste av oss.

Det finnes noen av oss som lever for å jobbe, men de aller fleste jobber for å leve. En åtte timers arbeidsdag skal etter min mening være åtte timer med påfyll i egen hverdag. Humor skaper trivsel og overskudd, og det er essensielt på enhver arbeidsplass.

Min oppfordring til alle sjefer der ute, få HUMOR inn i hverdagen! Fordi medarbeidere som trives på jobben er gull verdt. Medarbeidere som ønsker å yte mer, blir mer lojale og fremfor alt man får et fellesskap som presterer mer og det skaper teamfølelse. På ellemelle FLIRER vi både «HØGT og STØKT» hver eneste dag i salongen sammen – og ikke minst med våre kunder. Vi er veldig heldige hos oss, det innrømmer jeg glatt, for dette er ingen selvfølge. Jeg har herlige kollegaer som byr på seg selv, som viser omtanke, glede og oppmuntrer hverandre – ja som rett og slett LØFTER hverandre frem. Det kaller jeg ekte arbeidsglede!! 😀

DSC_2921

Denne gjengen viser takknemlighet, sårbarhet, mot og omsorg – iblandet humor og litt GLAD GALSKAP skaper vi de beste forutsetninger for å gå til jobben med glede.

Å du, glem aldri noen positive ord til deg selv heller – klapp deg selv på ryggen også! For DU er unik, og verden hadde ikke vært den samme uten deg.

Hoppendegladeklemmer fra Byfrøken ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s