En aldri så liten polkadott!

Mine sommerfavoritter består hovedsaklig av kjoler. Vintagekjoler vel og merke.

Prikkete kjoler med feminine snitt er akkurat innafor på cuteness-barometeret mitt. De kan nemlig lett rockes opp og har noe klassisk over seg. Er ikke så glad i ting som blir for søtt, men dette er innafor.

_DSC1318

Det finnes mang en anledning til å dra frem sommerkjolen de kommende månedene. Og enten du er av den sarte, romantiske bohemtypen, eller gjerne tyr til den lille sorte, finnes det et hav av utvalg i butikkene om dagen eller på nett.

_DSC1320-Edit

_DSC1327

Fletter er hottere enn på lenge, og denne sesongen kommer du til å se mange varianter, både av den enkle sorten, og av de mer kompliserte og tidkrevende. Her har jeg flettet en pariserflette og pyntet den opp med en krans fra Glitter.

_DSC1418

_DSC1409

_DSC1340-Edit

_DSC1333

_DSC1356

_DSC1370

Er du en av dem som kanskje både drømmer og ønsker deg en fargerik garderobe, eller en kjole i en herlig gladfarge, men synes det er vanskelig å finne – eller kanskje du synes det er litt skummelt å skulle skille deg ut?

Tenker du imellom at det er alt for mye svart, grått og mørkeblått?

Selv har jeg alltid hatt en fasinasjon for farger og vet hva det gjør med oss, hvor mye energi det gir og hvordan det påvirker humør og stemning. Oppfordringen fra stylisten denne gangen til dere der ute er å innføre mer farge i garderoben.

Jeg vil gjerne høre fra deg, og setter så pris på om du legger igjen en kommentar eller sender meg en mail! Og husk, jeg hjelper deg så gjerne.

Ønsker deg fine sommerdager! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s