Feminin vaktmester!

Du har sikkert opplevd det mange ganger: Du står foran klesskapet, drar ut plagg etter plagg, men klarer egentlig ikke finne noe du har lyst til å ha på deg.

Høres det kjent ut? Du er ikke alene. Det dreier det seg bare om å tenke litt annerledes – og kanskje få profesjonell hjelp av meg som stylist til å gjøre akkurat det 🙂

Ann-Hege er en sprudlende og flott tobarns mor fra Høylandet. Hun er en allsidig dame, jobber som vaktmester på Grong vgs., hun er gårdskjerring, syr og baker til salg på messer osv. osv.

 – Ann- Hege er ei sporty dame, men det kommer ikke frem verken i hårsveis eller klesstil. Derfor ville jeg skape en kul og lettstelt frisyre som gjenspeiler henne som person.

På ellemelle falt lokkene på gulvet og hun fikk lagt inn foliestriper med en kald farge for å dempe gråe hår. Med nytt hår rådes Ann-Hege også til å tørre å være litt mer vågal i klesveien.

Se resultatet av forvandlingen her:

Ann-Hege Mjøsund1

FØR & ETTER

Bygg opp basisgarderoben

Når du skal bygge opp en ny klesgarderobe, er det lurt å få på plass de typiske basisplaggene først, som for eksempel jeans, og enkle T-skjorter, skjorter, kjoler og skjørt. Kjøp disse i nøytrale farge slik at de kan kombineres på utallige måter. Tenk at basisplagg er limet som holde stilen din sammen, så de er grunnlaget ditt, og grunnlaget burde være godt tilpasset din kropp, i materialer du foretrekker og viktigst av alt; i god kvalitet.

Sørg for å ha en god basisgarderobe som du oppdaterer med sesongens accessoirer

En dressjakke eller en dongerijakke er et perfekt kjøp da den passer til alt, det være seg skjørt, jeans og kjoler. I tillegg passer den til alle anledninger – både hverdag og fest.

Ann-Hege Mjøsund

Sminken:

Jeg har gitt Ann-Hege sotete øynene, i grå og mørke grå toner. Øynene har fått fullt fokus! I kinnene har hun fått en frisk rouge.

DSC_0005

Noen av klærne Ann-Hege prøvde på VIC.

Ann-Hege Mjøsund3

DSC_0030

Ann-Hege føler seg som en liten dronning der hun får levert plagg etter plagg i prøverommet! – Dette er herlig smiler hun 😀

Stylingtips

Ann-Hege kler godt jeans. Denne sesongen er det denim i alle varianter på catwalken, og vi elsker det fordi det er så anvendelig og lett å kombinere!

Å krydre antrekkene med små innslag av farge og mønster passer perfekt til Ann-Hege.

Ann-Hege Mjøsund4

Ann-Hege Mjøsund5

Heidi Aasnes Sævik på VIC og Ann-Hege med samme lekre marineblå kjole – flotte damer!! 🙂

Enten du elsker eller hater å shoppe, kan det være en fordel å få profesjonell hjelp. Det er nemlig mange små ting og detaljer som man ikke tenker over når man kjøper klær og tilbehør – jeg hjelper DEG mer enn gjerne!

DSC_0043

Ann-Hege gikk blid og fornøyd ut fra VIC med en stor pose med flotte klær. Nå kan sommeren bare kommer 🙂

– Takk for gode råd, de trengte jeg sårt, uttalte Ann-Hege i etterkant av make-overen.

Om du også blir fristet til å ha din egen make-over er det bare å ta kontakt på www.e-m.no eller ringe på tlf. 74 27 32 18

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s