Her kommer PIPPI….

Jeg digger Pippi!
Og det er ikke uten grunn – Pippi tør å være seg selv, hun er ekte, frisluppen og snakker rett fra levra. Hun er sterk, tøff og våger å ha sine egne meninger. Hun stiller spørsmål ved etablerte sannheter selv om det bryter med andres forventninger til hvordan hun skal oppføre seg. Pippi hiver seg ut i det og prøver seg på nye ting hun ikke har peiling på, bare fordi hun har lyst og fordi det er gøy. Hun er ikke redd for å vises og ta sin plass – ja, jeg tror faktisk ikke hun er redd for noen ting!
Pippi 4

Pippi gjør akkurat det hun har lyst til, men i vår kultur har vi lært akkurat det motsatte – at man skal yte før man kan nyte, at du ikke skal tro du er noe og i alle fall ikke at du kan ha et liv der du gjør det du har lyst til.

Hva skjer om vi gjør det vi vil med en gang, uten å vente på lov eller de rette betingelsene? Hva med å slippe kontrollen og hoppe i det? Hva med å tenke ar vi er frie, lekende og glade kvinner. Og kanskje viktigst av alt –  vi er gode nok som vi er!

Pippi 3

«Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg sikkert,» sier Pippi. En enestående og fantastisk leveregel!

Pippi er mitt forbilde. Som gründerkvinne er jeg nødt til å ha litt av Pippi i meg for å komme meg dit jeg vil. Det betyr at jeg ikke kan bry meg om hva alle tenker, tror og mener om meg til enhver tid. Jeg må stole på magefølelsen og gjøre det jeg mener er riktig for meg og bedriften min. For meg handler det om å ta skjeen i egen hånd, brette opp ermene og ta ansvar for å skape de resultatene jeg ønsker. Pippi sier at hvis du skal være sterk, må du også være snill. Det synes jeg er utrolig bra sagt, og jeg prøver å leve etter det både som leder og som menneske.

Pippi har jeg nok hatt med meg siden jeg var lita jente – og det er ikke uten grunn at vi har kalt hytta vår VILLA VILLEKULLA heller…just saying!

IMG_9795_edited-2

Av og til så trenger vi alle litt Pippi power i hverdagen 🙂

Jeg tror vi alle kan la oss inspirere av Pippi Langstrømpes positive livsfilosofi, tenkemåte og væremåte. Pippi var en av de som fortalte oss at alt var mulig, også om du var jente. Hun satte rollemønstre på hodet og forlangte sin frihet og uavhengighet til å følge sine drømmer med den største selvfølge.Pippi er god til å finne løsninger, tenker utenfor boksen, er raus og deler av seg selv, er nysgjerrig på livet og ikke minst; Pippi gjør det hun har lyst til. Hun venter ikke på at noen skal gi henne lov eller mulighetene. Hun bare gjør det. Så enkelt, og så vanskelig…!

Pippi 2

Vær litt PIPPI i helga du også da – gjør noe skikkelig sprøtt og ha det GØY!! 😀 😀 GOD HELG alle herlige folk!

Stoooor klem fra Byfrøken ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s