Starstruck….

Vi har ofte kjente og kjære fjes innom dørene på ellemelle, og det er absolutt veldig hyggelig. Men må innrømme at det var eeeeekstra stas da skuespiller KÅRE CONRADI kom innom oss tidligere denne uka. Ikke rart man blir en smule starstruck da, er det vel? 🙂

Kåre Conradi - 2.feb.2015

Meg & kule KÅRE!

Han var i Namsos i forbindelse med teaterstykket «Komplottet». Stykket er blitt en suksess rundt om i Europa etter at urpremieren fant sted i Rotal Court Theatre i 2004. Teaterstykket er et psykologisk drama som setter spørsmålstegn ved hvor langt pressen er villig til å gå for en god historie. Godeste Kåre passer utmerket i rollen som som Barry – en tilsynelatende vellykket og småsleip talkshowhost, svak for damer, alkohol og penger. Men bak fasaden skjuler det seg en ensom mann…

images

Tov Sletta, Ulrikke Døvigen og Kåre Conradi står sammen på scenen i teaterstykket «Komplottet».

Ikke bare er han snasen å hvile øynene på, mannen er jo skikkelig trivelig 😀 Han var pratsom, full av rosende ord om bedriften min og beliggenheten vår ved vakre Namsenfjorden – han skulle veldig gjerne hatt bedre tid når han først var her til å benytte seg av alle våre fasiliteter og behandlingstilbud. Kåre lovte å komme tilbake neste gang han besøker rockebyen. En by han for øvrig stortrives i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s