Nytt år – nye spennende muligheter!!

2015 nærmer seg med stormskritt, og da kan det være kjekt å se tilbake på året som har vært. Hva husker vi fra året som har gått? Og ikke minst – hva vil vi minnes om 10 eller 20 år fra nå?

Når julefreden senker seg er det gjerne tid for ettertanke og refleksjon over året som har gått. Jeg har veldig tro på slike bevisste runder etter perioder eller prosesser, for jeg tror det er når vi gir oss selv tid til ettertanke at vi virkelig kan lære og vokse basert på de erfaringer vi gjør oss.

DSC_8516

Dette året har vært mitt aller beste noensinne. Dette året kan jeg også se tilbake på som et av de verste. Med andre ord et innholdsrikt år!!

For meg vil dette være året jeg var med på en sinnsyk berg- og dalbane tur….har kjent på alt fra nederlag, tap og sorg til å kjenne glede og skikkelig kribling i magen av intens lykkefølelse. Året jeg kastet meg uti det og endelig begynte å ta sangtimer som jeg har drømt lenge om å gjøre….jeg rakk akkurat en hel time.

DSC_8397

Sjarmisen vår, Markus på 13 år

Dette vil også være året jeg sendte min førstefødte på ungdoms-skolen, fikk oppleve han spille gitar med rockebandet sitt, overvære utallige artige og spennende fotballkamper i både sol og regn – og se gleden i øynene hans da han var på sitt aller første juleball.

Året hvor min datter tok et steg videre på håndball-banen og blomstrer når hun får stå på scenen og enten danser, synger eller spille teater. Stolt mamma til to flotte og herlige unger. Hva mer kan man egentlig ønske seg?

DSC_8492

Solstrålen vår, Celine på 11 år

Jeg og min mann, Geir Andre har vært  kjærester i 24 år og opplevd mye sammen. Det har på ingen måte vært bare en dans på roser, vi som alle andre har fått vår del av både utfordringer og vanskelige situasjoner. Men Geir har alltid støttet mine valg og stått sterkt ved min side og vi innser begge at vi er heldige som har hverandre. Han unner meg fremgang, han oppmuntrer meg til å ta risiko. Han vil høre om hverdagen, om kollegaer og arbeidsoppgaver. Han står der, fjellstøtt – og det er jeg evig takknemlig for.

DSC_8537-2

Min lille herlige familie som alltid gir meg energi i en hektisk hverdag ❤

Jobbmessig har det skjedd mye – jeg måtte bl.a. se en av mine gründerdrømmer bli knust…..tøffe tak krever tøff handling, men nå retter jeg blikket videre og er  i ferd med å skape nye drømmer og spennende prosjekter.

Jeg har min egen blogg og prøver hele tiden å utvikle både den og meg selv. Lærer masse av min gründervenninne, bloggmakker og inspirasjonskilde, dyktige http://bondefroken.no/ – Hilde Kyllo.

Årets artige og lærerike samarbeidsprosjekter med to kule, kreative og flotte damer som Heidi Aasnes Sævik og Grete Lian Thorsen er definitivt noe jeg vil leve lenge på. Dette er ting dere garantert vil se og høre mer om i det nye året – i promise!

Noen ganger kommer muligheter plutselig, og helt uventet. Det gjelder å gripe dem, før de seiler videre. Ergo havnet jeg plutselig i København der jeg fikk sjansen til å jobbe side ved side med noen av verdens beste frisører en hel uke. En unik mulighet som jeg er veldig takknemlig for å ha fått. Så sørg for å være åpen for de sjansene som kommer din vei. Hver dag.

10696184_10152759795396031_4082975262393895456_n

I tillegg har jeg vært heldig å få møte utrolig mange flotte folk gjennom jobben min – alt fra trivelige kunder i frisørstolen, artister og band som jeg har fått gleden av å style, inspirerende møte med MOT-sjefen Atle Vårvik, og ikke minst dype, utviklende og morsomme samtaler med min mentor Marvin Wiseth,

Grundermøte

Her er jeg omkranset av de beste gutta, Marvin Wiseth og Atle Vårvik! Flotte, gode og rause mennesker begge to.

Ellemelle arrangerte i høst «American Hair & Music Evening» med fullt av gjester i salongen, rød løper, champagne, hår og moteshow med flotte modeller – ikke minst konsert med Kine Kvalstad og Willys Wonderland ute på bryggekanten i nyyyydelig høstsol. En fantastisk kveld fra start til slutt!!

American hair & music evening6

Noen av våre flotte hårmodeller 🙂

DSC_6901

En fantastisk og stemningsfull kveld ute på bryggekanten med musikk av Kine Kvalstad og Willys Wonderland 🙂

Med mange store drømmer og et ekstremt behov for å prestere og skape, glemmer jeg å stoppe opp og se hva jeg faktisk får til innimellom. Jeg tror ikke jeg er alene om å ha det slik, så kanskje skal vi alle bli litt bedre til å stoppe opp og nyte det vi skaper både for oss selv og de rundt oss. Rett og slett gi oss selv en klapp på skulderen og være stolt. Enig?

2014, et begivenhetsrikt år, med både opp og nedturer – akkurat slik livet skal være. Så jeg senker skuldrene, hever hodet og gyver løs. Nå er nok en drøm i ferd med å lande og det føles utrolig godt. For et år det blir – 2015 jeg tar deg imot med strak arm!

Positive nyttårsforsetter er det aller beste: hva ønsker du å gjøre MER av i 2015? Ofte er vi så opptatt av å strekke til og være gode på så mange måter og områder, at det blir for mye til at vi kan briljere på noen av de. Det samme gjelder nyttårsforsetter. Å velge å fokusere på noe, og samtidig velge bort noe annet, er nemlig en kunst i seg selv. Derfor bør du finne ut hva som er viktigst for deg å oppnå, og hva du vil fokusere på i forhold til dette.

Ha store drømmer og heng fast ved dem. Gi aldri opp og ikke la andre få deg til å tro at du ikke kan nå dine drømmer!

Ønsker alle fine folk et riktig GODT NYTT ÅR ❤ måtte 2015 bli helt fantastisk!!!

Stor og varm klem fra Byfrøken ❤ Take care!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s