Ohhhh yeah, it`s my birthday!!!! :D

Ohhhh yeah, it`s my birthday!!!! :D  I dag er jeg 40 år!! Wow! Tenk det!

DSCN2330

DSCN2418

40-års dagen er her, ubønnhørlig – tid for refleksjon og vedlikehold. Midt oppi det å være mamma, sjef og gründer, så er jeg også kone, venninne, datter, søster og kvinne. Nå er jeg liksom midt i «40 års refleksjonen», og det er en milepæl på mange måter. Jeg nyter jentekvelder, kurshelger og kjæresteturer. Jeg har begynt å lese bladene for de som er fylt 40 år – og det er bare å innrømme, dette er vedlikeholdets tiår.

DSC_8464

En god latter forlenger livet sies det – da ligger jeg an til å bli veeeeldig gammel!

Men hvor har årene blitt av egentlig? Det lurer jeg virkelig på…..

IMG_0002

15 mnd. gamle «Monika Viken jabbsara», som jeg faktisk trodde jeg het da jeg var lita. Jeg prata fra jeg slo opp øynene til jeg la meg 🙂

IMG_0001

6 år gammel og skolejente 🙂

DSC_8486

Om jeg har merket noe til panikk eller 40-års krise spør du? Vel…..om ikke akkurat panikk, så har jeg i alle fall funnet ut at det er viktig at man stopper opp litt av og til, puster dypt og tar en liten status på hvordan man egentlig har det – og hvor man vil.

Jeg er spent på fremtiden og hva den vil bringe, samtidig som jeg har blitt flinkere til å sette pris på de små tingene som skjer akkurat her og nå, prøve å nyte det berømte «nuet».  Jeg hadde ikke gått tilbake til 20 års dagen min for alle pengene som finnes i hele verden. Å være 20 år er fint det, men å være 40 – som i dag, er bare så mye mye bedre. Jeg setter pris på hver eneste dag og de erfaringene jeg høster!

DSC_8516

40 år!!!

Og husk;  Alder er jo bare et tall – det handler mer om hvordan man har det, og hvordan man tar det 🙂 Og jeg har det helt strålende,  og er hellig overbevist om at «The best is yet to come!!»

 

Tekst av De Lillos:

Ja så er vi 40 år
Ikke gammel ikke ung
Mange gleder noen sår
Men like klok og like dum

For jeg ser det hele gjentar seg nå
Etter sommeren kommer høst
Etter vinteren kommer vår
Og mennesket tror at det kan utvikle seg
Med ny teknikk og design til neste år

Er vi bedre til å leve
Tåle hat tåle sorg
Forstår vi kjærligheten noe mere
Om mennesker fins om tusen år

For jeg ser det hele gjentar seg nå
Etter sommeren kommer høst
Etter vinteren kommer vår
Og mennesket tror at det kan utvikle seg
Med ny teknikk og design til neste år

Har vi visst hele tiden
At det gjentas ganske likt
Har vi prøvd å finne på noe nytt
Helt siden Evas første eplebit
Evas første eplebit

Ja så er vi 40 gitt
Ikke gammel ikke ung
Forstår det meste og ikke en dritt
Men like klok og like dum
Så ny teknikk og nytt design
Skal få meg til å kjenne igjen
Ting jeg har glemt at jeg har glemt
Så la oss stå opp nå min venn
La oss stå opp nå min venn
La oss stå opp nå min venn
La oss stå opp nå min venn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s