HOT MED HATT!

Hatt er HOT for både jenter og gutter – og ikke minst er det å bruke hodeplagg veldig trendy og moteriktig. Mange kvier seg kanskje litt for å bruke hatt, men det er en tilvenningssak.

 

DSCN1730

 

Hatten hever stilen din og gjør antrekket ditt mer spennende!

For å bli fin i hatt, må det se ut som om du trives med å ha den på hodet. Bruk litt tid på å finne en som passer til deg og din ansiktsform slik at du føler deg komfortabel med den.Helst skal det jo se ut som om du bare har slengt den på, helt uanstrengt. Det er utallige måter å bruke hatten på – vil du være mørk og mystisk, trekker du den ned i ansiktet.

Et annet triks er å dra hatten langt bak på hodet – slik vil du skape en fin ramme rundt ansiktet. Spesielt fint dersom du har lugg, dessuten får du et kult og avslappet uttrykk. Farger som svart, kamel og burgunder er hotte farger du bør gå for. Liker du ikke den type hatt kan du jo sjekke ut den gode gamle skipslua som er tilbake for fullt denne høsten, i rødt svart eller mørkeblått.

 

Photo 04.09.14 08 26 56

 

En hatt kan være alt fra kul og ledig, til sporty og avslappet alt fra hvilket antrekk du kombinerer den med og hvilken look du går for.

 

DSCN1717

 

Ble du litt inspirert til å lete i skuffer å skap etter en gammel hatt du har liggende der et sted eller kanskje går du til innkjøp av en ny og kul hatt i høst?

Ha en super kveld ❤ Stor klem fra Byfrøken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s