ÅÅÅ, holy moly!

For en fantastisk uke dette har vært så langt 😀 Må bare stikke innom her for å fortelle dere litt om den…

Monika og Marvin – superteam!

Ååh, jeg har alltid så mange ideer, drømmer og tanker at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Heldigvis har jeg en fantastisk mentor som hjelper meg å stake ut retningen når jeg vil alt på en gang. Marvin Wiseth is the MAN!

Jeg har aldri angret på at jeg startet for meg selv, men det er selvfølgelig tøft å være gründer – både i oppstartsfasen og i voksefasen. Vi er stadig inne i prosesser, får ideer og utvikler oss konstant – og det er der mentoren kommer inn.

Jeg og Marvin  har god kjemi, gjensidig tillitt og respekt for hverandre og en felles beundring. Hensikten med mentormøtene er ikke at han skal gi meg alle svarene, men han kan stille meg de rette spørsmålene og sette meg og bedriften på riktig spor – få oss til å tenke slik vi bør tenke.

August 2014

Jeg og Marvin har det latterlig moro sammen! 😀

Det finnes ingen fasitsvar på hvordan man kommer seg opp og frem, men det er noen ingredienser som pleier å gi resultater: hardt arbeid, evnen til å stå i og å lære av tøffe situasjoner, levere resultater over tid, å ta risiko og å rekke opp hånda når muligheter byr seg. Og ikke minst, det aller aller viktigste; du kan ikke gjøre alle til lags, det vil alltid være noe eller noen som ikke har sansen for deg eller din stil, sånn er det bare… Men jeg vet hva jeg vil og hvor jeg skal – og for meg er det utrolig viktig å ha dyktige folk rundt meg som inspirerer og pusher meg videre.

 

Samarbeid 

En av de jeg samarbeider med er en god venninne av meg, hun heter Heidi Aasnes Sævik. Hun er daglig leder på Match Namsos, er en særdeles sprudlende, livsglad og herlig dame som alltid er der når jeg trenger henne.

Vi reiser nå rundt og holder inspirasjonskvelder og booster kvinner til å bli den beste versjonen av seg selv. Vi pakker bilen full av flotte klær fra butikken til Heidi, jeg tar med makeup, hårstæsj – så lærer vi kvinner om stilkjerner og får dem til å ta ut sitt fulle stylingpotensiale.

Denne uka fikk Heidi være med meg på besøk hos Marvin for å få hans syn på det vi gjør – han mener vi er en superduo og det er vi veldig enig i!! 🙂

 

sept.2014

Monika, Marvin & Heidi – Superteamet! 😀

 

Oppdrag for Rock City:

Styling av artister og band er noe jeg brenner for og synes er ekstra GØY å få jobbe med. Det å bli kjent med musikerne, få være med å kreere og skape en stil som er troverdig, som de føler seg vel og komfortabel med – både på og av scenen.  Et image handler ikke bare om solbriller, frisyrer, kule positurer og klær… Disse elementene inngår selvfølgelig i et image, men bør være deler av en større, bevisst helhet.

På ellemelle hadde vi besøk av gutta i Bergens bandet Hvitmalt Hjerde på mandag. Om du har sett den kinoaktuelle filmen «Beatles» så medvirker de der.

 

1901630_10152701031106031_7107913640904984169_n

60-talls sveis in the making!

 

Var også innom Rock City en tur og da var jeg så heldig at jeg fikk møte 80-talls helten Ole I’Dole. Vi slo av en prat om hår, musikkbransjen og styling – Ole er helt enig med meg i forhold til hvor viktig imagebygging av artister er. Skal man oppnå suksess handler det nemlig om å fremstå helhetlig i alle ledd.

Les saken i Namdals Avisa her: http://www.namdalsavisa.no/Nyhet/article7585356.ece

 

Skjermbilde

 

Styling av Kent Aune:

Som artist/musiker er man sin egen merkevare. Det er viktig å tenke på at man skal nå ut til folket, helhetsbilde må stemme – og du skal gjerne se så bra ut at alle ønsker de var deg! Og det er der min jobb som stylist kommer inn i bildet….. Kent har masse spennende på gang og en klar plan på hva han vil med sin karriere- så følg med folkens!

1526995_10152703155666031_3889475029957066635_n

Trivelig stund med denne blide karen i frisørstolen!

Snik lytt på singelen til Kent som kommer på fredag:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s