Fremhev figuren din!

Noen dager orker man ikke legge så mye innsats i antrekket, men vil selvfølgelig gjerne se fin ut likevel. 😀 Et belte i midjen kan gjøre mye for både stilen og figuren, og nå skal beltet aller helst brukes utenpå jakken. Denne våren er det både tynne og litt bredere belter som gjelder. Et belte i midjen gjør store og voluminøse jakker litt mer feminine og elegante.

Ja, for det er utrolig hvor mye et belte kan gjøre med antrekket. Det strammer opp et formløst plagg, samtidig som det gir deg en slankere silhuett. Prøv for eksempel å ta beltet på en stor overdel, som en tunika, stor t-skjorte eller en genser. Du kan til og med bruke et belte utenpå kåpa for et skreddersydd uttrykk.

Et belte i livet er en kjempesmart og rimelig måte å gjøre en gammel jakke litt mer spennende. Du finner mange rimelige varianter i billigkjedene. For et tøft og rocka uttrykk, så kan du for eksempel bruke et røft skinnbelte over en ytterjakke. Knyter du et silkebelte i livet på en blazer, får du et mer feminint og stilrent uttrykk.

Alt ligger i detaljene
Tilbehør er den enkleste og billigste måten du kan vise at du henger med på moten. Finn et belte i den stilen du liker, om det har nagler, dyretrykk eller annet mønster på seg.

STILTIPS: Har du på deg en ensfarget festkjole, vil et smalt belte i midjen tilføre det lille ekstra til antrekket og gi deg en mer sofistikert stil.

Mitt beste råd er å kle deg i klær du føler deg vel i, for det synes – og selvtillit er i mine øyne det beste tilbehøret et antrekk kan ha!
Topper du i tillegg antrekket med en supertrendy og løs fiskebensflette så er du uslåelig 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s