VIP JENTEKVELD!

Glem klesvasken, legg jobb til side og kast ut kjæresten. Nå er det endelig jentekveld!

En kveld som bare er din

Av og til må man bare ta en pust i bakken og bare tenke på selv. VIP Jentekvelder arrangeres av fotograf, makeup artist, stylist og blogger  Synnøve Sorthe, grunnlegger av PIAF modellbyrå og SYNNØVE SORTHE PHOTOGRAPHY i samarbeid med Match Namsos og Ellemelle i forrige uke.

Mange av oss har en hektisk hverdag og trenger faktisk et lite spark i baken for å fokusere og ta vare på kun oss selv noen få timer –  her handler det om å legge bort joggebuksa, klesvasken og bleieskift en stakket stund og bli sett for den vake kvinnen du er! Kanskje har ungene endelig blitt voksne, kanskje er dette første gang på mange år at de setter av tid og oppmerksomhet til seg selv?

På en slik kveld er det fokus på råd innen hår, makeup og klær – på med høye hæler og få en liten dose glamour inn i hverdagen! Bli boostet, føle seg skikkelig smashing, hente fram glimtet i øyet og bli foreviget foran kameraet til Synnøve Sorthe.

Stylinga

Ordinær stengetid er passert på Namsos Storsenter, likevel fylles lokalene av stemmesurr, latter, kleshengere som smeller mot stålstativer og prøveromsforheng som røskes besluttsomt fram og tilbake. Stabler med klær må vike plass for champagneflasker, høye glass og fingermat. Jeg har tatt med meg noen av mine fantastiske frisørkollegaer fra Ellemelle og setter i gang med styling av håret til alle de flotte damene. Vi bruker stylingjern, krøllstav, spenner, tupperer og sprayer alt håret på plass – alle får en litt ekstra boost av glamour av å få fikset håret!

Stylinga1

Her styles det hår av Marita og meg. Synnøve står for makeup.

Stylinga2

DSC_0036

Fotosession pågår!

Med stylet hår og makeup på plass, poserer damene i nye klær snart som proffe modeller foran kameraet til Synnøve. «Tyngden på bakerste bein, magen inn og puppene opp – og hvis du vil fjerne dobbelthaka og få høyere kinnbein, lener deg bare bitte litt framover. Følg mitt råd, og du «nailer» garantert gruppebildet neste gang du er på jentefest», sier Synnøve.

DSC_0052

Kuleste Synnøve Sorthe!!

DSC_0051

Heidi hadde det hektisk bak disken da alle skulle shoppe klærne de prøvde i løpet av kveldene 😀

DSC_0046
Rune Eidshaug sang og spilte nydelig for damene 🙂
CHAMPAGNE hører selvfølgelig med på jentekvelder!
Vi håper å tror dere som deltok i denne omgang er fornøyd med  VIP kveldene og vi er veldig glade for den store responsen vi har fått. Det har vært to utrolig hyggelige kvelder, med koselige folk der latteren sitter løst! Mange har nok også gått utenfor komfortsonene sin både i forhold til å prøve klær de normalt ikke ville hentet frem selv og ikke minst i forhold til å stå modell foran kamera – men dere tok utfordringene på strak arm! 😀
1966303_286489054838873_1347895039_o
 Alle de flotte  jentene foreviget 😀 Vil du se flere bilder fra fotoshooten med Synnøve Sorthe så vil du finne det på Facebook siden til ellemelle på http://www.facebook.com/h2ellemelle
1970799_286799451474500_1026861059_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s