KOMFY & KUL!

En dag med selveste bondefrk. er alltid gøy, vi får nemlig masse energi av å være sammen! Denne uka inviterte jeg henne til å ta turen fra bygda til rockebyen for en liten oppshining og litt inspirasjon på motefronten. Det er tross alt vårstemning  ute, i februar, og da kjenner de fleste av oss på behovet for å unne seg noe nytt.

Hilde lever og ånder for trening så klærne må være behagelige å ha på – uansett om hun sitter eller står, det er det nok flere enn Hilde som liker eller hva folkens?

Når jeg skal style folk tar jeg alltid ta hensyn til hvilken type de er og prøve å tilpasse klærne i forhold til deres personlighet, samtidig er det viktig å løfte stilen et lite hakk ved å tilføre noen nye elementer. For Hilde er det viktig at klærne er behagelig å ha på, hun skal se kul ut og vise at hun har litt attitude – ja klærne må rett og slett sprudler like mye som denne herlige dama gjør!

DSC_0128

Smilet og den smittende latteren til bondefrk. er aldri lang unna!

Jeg tok med skjønneste bondefrk. til Namsos Storsenter og butikken Match.  Heidi Aasnes Sævik som er daglig leder på Match Namsos forteller at de ønsker å nå den folkelige delen av målgruppen i alderen 25-45 år med produkter som gjør at du føler deg velkledd og oppdatert i henhold til mote og kvalitet.  Kundene er gjerne sporty og klassiske, men samtidig er de opptatt av å være trendy.

De fører følgende merker: Jean Paul, VaVite, Mario Conti Donna, Marie Phillippe, Henry Choice Jeans, MEXX, Part Two, Aleksander skinnjakker, Taifun, Saddler og Triumph Underwear.

Disse seks trendene vil dominere vårmoten i 2014:

  1. Romantisk – mykt og drømmende
  2. Grafisk – linjer og vågale farger
  3. Dyrisk – tiger-/leopardmønster
  4. Sporty – urbant og komfortabelt
  5. Rock’n’Roll – bikerjakke og lærbukser
  6. Disco – glam glam glam

Bildeserie fra stylinga av bondefrk.:

DSC_0081

Dagen startet på ellemelle med å fikse makeup og hår på Hilde. Det legges en naturlig og fresh dagmakeup som har fokus på bondefrk. øyne. Litt solpudder i ansiktet for å gi litt ekstra glød og gloss på leppene. Håret rufses i en avslappet og naturlig look.

Makeup fra Glo Minerals

Monika & Hilde1

Bondefrk. i kul, behagelig, svart bukse med masse detaljer og lommer på lårene, skjorte og en deilig grå strikket jakke. Støvler med orange lisser og hatt gir antrekket det lille ekstra og viser bondefrk’s personliget.

Monika & Hilde

Råkule støvler og hatt – tilbehør som gir antrekket karakter og personlighet.

Monika & Hilde3

Komfy med skjørt! Buksa og skjorta er byttet ut. Bondefrk. i skjørt med stretch, singlet med print, jakke og rødt skjerf – og  selvfølgelig støvler. Litt praktisk må man tross alt være i Trøndelag!

Monika & Hilde5

Knall røde støvler, solbriller og skjerf som varmer rundt halsen.

Monika & Hilde4

Solbriller er et must i vårsola!

DSC_0127

Girl with an attitude! KULESTE bondefrk.!!

Har du begynt å titte på vårmoten?

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s