Magisk gründermøte!

Å være  gründer kan til tider være ganske ensomt….alle trenger noen å dele tanker, ideer og erfaring med.  Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg som menneske og  gründer. Da må jeg omgi meg med mennesker som er flinkere enn meg, som kan gi meg påfyll og gjerne et spark bak når jeg trenger det.

Jeg er så heldig at jeg har en særdeles dyktig mentor i Trondheim. Han heter Marvin Wiseth og er en kjent næringslivsmann, politiker  og ikke minst var han en populær ordfører. Marvin deler mer enn gjerne av sin visdom med meg, byr på masse humor og støtte i både motgang og medgang.

Denne uka har jeg vært i bartebyen og møtte mange ekte, genuine, rause, positive, kloke og dyktige mennesker som brenner for det de jobber med og folkene de har rundt seg. En av disse jeg var så heldige å få sitte å prate i flere timer med er MOT-gründeren, Atle Vårvik. Jeg hadde lyst til å høre suksessoppskriften hans, hva er grunnen til at han har lyktes med å bygge opp MOT i hele Norge og et flott team som er så engasjert i ungdom.

Atle Vårvik - MOT

Atle og jeg fant fort tonen, han møtte meg med stor respekt og ydmykhet og sa han hadde like mye å lære av meg som jeg hadde av han. Vi har samme engasjement og passion for det vi gjør begge to, selv om vi jobber med vidt forskjellige ting.

– Det er ikke så vanlig å være ydmyk og ville lære av andre, men du er tøff som kontinuerlig vil lære, vokse og utvikle deg.  Da har du blikket vendt mot fremtiden og vil bli den aller beste utgaven av deg selv sier Atle til meg. Suksess og ydmykhet hører sammen, selv om de færreste har tenkt over at disse verdiene har en sammenheng.

«Utfordringer skaper forandring, og forandring skaper vekst. Å sette seg mål er å ville ha forandring. Det å sette seg mål og systematisk jobbe for å nå det, er den kanskje viktigste motivasjonsstrategien vi har. Vi former målet –  deretter former målet oss!» Atle er jo tidligere toppidrettsutøver og drar nok god nytte av sin «Vinnerskalle» som bedriftsleder også.

Innser glatt at jeg har masse å lære av denne inspirerende og engasjerte mannen og skulle gjerne pratet myyyye mer. Det håper jeg det blir mulighet til en annen gang!

Grundermøte

Inspirerende møte mellom Marvin Wiseth, meg og Atle Vårvik

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s