Alt er mulig!

Det er alltid noe nesten magisk med et nytt år.

Du har faktisk fått 365 gaver som du pakker opp sakte, en dag om gangen. Nyt de små overraskelsene og øyeblikkene

New Life

Januar er like om hjørnet – er ikke det gøy?
Det ligger alltid litt forventinger til et nytt år. Hva vil det bringe, og hvor kommer det til å ende? Mange bruker inngangen til et nytt år til å sette seg nye mål, nyttårsforsetter kaller vi det. Man skal trene mer, spise sunnere, slutte å røyke, jobbe mindre, bli flinkere til å ta vare på familie og venner. Uansett hva man ønsker å oppnå må man gjøre en endring i hvordan man tenker som igjen påvirker følelsene som igjen setter opp handlingstiltak. Det handler om å endre vaner.

Et sted mellom 6 og 66 dager sies det at det tar det å trene inn nye handlemønstre. Hvor lang tid det tar avhenger av type vane, motivasjon og personlighet hos hver enkelt av oss. Sett deg et tydelig mål som du kan jobbe mot – er du utholdende er sjansen stor for at du har nådd målet dit innen 66 dager. Da kan du klappe deg selv på skulderen, mens du tar nye vaner med inn i hverdagen.

Gjør denne juleferie-pausen om til det mest positive brekket du noensinne har hatt. Brekk om livet ditt: Skap det livet som er perfekt for deg. Implementer det i hverdagen din, og du får et positivt og godt liv – som passer for akkurat DEG. Og gjør det I DAG!

bilde-23-12-2016-12-40-16-2

Et helt nytt ubrukt år! Alt starter på nytt!
Hva om vi faktisk hadde fått helt blanke ark?

Tenk over:

  • Hvordan kan du gjøre mest mulig av det som gir deg glede i ditt liv?
  • Hvem ønsker du å ha i din innerste sirkel?
  • Hvem er menneskene som tapper deg for energi?

bilde-10-08-2016-21-29-36

Et av mine mål for 2017 er å være mer ute i naturen, sommer som vinter. Enten det er for å løpe i skogen, være på fjelltur på vinteren med ski på bena, kjøre scooter eller ATV. Det handler for meg om å skape opplevelser som beriker livet og gir påfyll av ny energi.

Bilde 23.03.2016, 18.28.10

Digg med masse hestekrefter slik at man kommer frem dit man vil.

 

Bilde 19.02.2016, 13.31.30 (2)

Pustepause i slalombakken for å nyte solstrålene og samle fregner på nesa.

 

Bilde 23.03.2016, 12.40.52 (3)

Herlige skiturer på fjellet. Total stillhet råder.

Et nytt år er alltid spennende, man har en litt sitrende følelse i kroppen og man er ekstra forventningsfull. Mange av de målene jeg satte meg i 2016 har jeg gjennomført. Noen mål er fremdeles «under arbeid» og noen blir det helt sikkert ikke noe av. Ikke fordi jeg ikke får det til, men fordi jeg sikter en annen vei. Det er det som er så spennende når man jobber mot noe. Noen ganger åpnes dører man tidligere ikke så… Om jeg kommer i mål med alle ved neste årsslutt det vet jeg ikke, det er kanskje ikke nødvendig heller – men jeg vil helt sikkert være mye nærmere. Jeg gleder meg til å knytte nye bekjentskap og ikke minst til å lære enda mer om faget jeg brenner for.

 

2017 har potensial i seg til å bli et deilig år – MEN det hjelper ikke bare å sitte å vente på at ting skal skje eller tro at andre ordner ting for deg. Du må gjøre noe annerledes enn det du gjør i dag for at det skal skje noe nytt. Albert Einstein sa en gang følgende;

«Det er galskap og gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat».

bilde-26-12-2016-13-49-54-1

Mitt liv er mitt ansvar, på samme måte som ditt liv er ditt ansvar. La oss gjøre 2017 til et magisk år hvor dine drømmer blir til virkelighet, et år der alt det umulige blir mulig, hvor vi tør å tenke de store tankene, hvor vi bryr oss om og tar vare på hverandre og gjør det beste ut av hver situasjon.

Husk; du er sjefen i ditt liv. Kjør igjennom 2017, dit du vil – sammen med de menneskene du ønsker å ha med ❤ God tur -ha det gøy!

Et riktig GOD NYTT ÅR ønskes dere alle!!

Nyttårsklemmer i fleng fra Byfrøken

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s