Kniven på strupen!

23

Barbering er populært verden over – og nå har barber-shop konseptet inntatt rockebyen Namsos også. Nå går M A N D I G E menn til grooming av hår og skjegg, ansiktspleie eller har en bli-ny dag uten føle seg det minste jålete.

Det er nok fordi det har blitt mer allment akseptert at også menn ønsker å ta litt mer vare på seg selv – og ikke minst gjøre det beste ut av seg selv.

Etter at frisør Elden la frisørsaksa si på hylla er vel omtrent alle salongene i Namsos tilrettelagt for damer. Hva så med mannfolka? Flotte, barske karer burde jo også ha et møtested tenkte vi…..det er noe byen trenger og hvorfor ikke gjøre noe med akkurat det?

På Ellemelle har vi derfor endelig tatt det gode, gamle og ærverdige herrefrisørfaget tilbake igjen. Her skal menn kunne være menn, få en god barbering, fikset skjegget og få en classy hårklipp – the old fashioned way! Vi ønsker å skape en avslappende, maskulin atmosfære som vi kjenner fra de gamle, amerikanske filmene der mannfolka møttes i barbershop’en og slo av en prat.

24

Jeg er en av de få som er utdannet dame-og herrefrisørmester i Nord-Trøndelag, og barbering er virkelig noe jeg har drømt om å gjøre i mange år. Etter at jeg i fikk med meg to dyktige menn i styret, Lornts Åstrand og Arnt Olav Gartland, ble det ekstra fart på akkurat den biten. Ny kunnskap er ervervet og nå har jeg lært meg barberkunsten.

Min dyktige medarbeider Stephanie fra Spania inspirerer meg veldig mye i hverdagen, hun kan nemlig dette til fingerspissene. Stephanie har bl.a. jobbet i flotte beautysalons på store cruiceskip i Karibien og tilfører Ellemelle og Namsos masse ny og spennende kompetanse.

12

20

I tillegg til barbering og klipp tilbyr Ellemelle menn også hudpleie, voksing, massasje, farging av øyenbryn, manikyr og pedikyr. Ofte kan det være  kona eller kjæresten som har kjøpt et gavekort på velværebehandling, siden dette kan være en liten barriére første gangen. Men vi kan love at mannfolka blir helt myke når de først legger seg ned på benken og slipper skuldrene ned – og innrømmer lett at det er deilig å bli stelt med.

 

Avslapping

Mange benytter også barberingen til å slappe litt av i en hektisk hverdag. Det å sitte i barberstolen, lukke øynene og drømme seg litt bort mens barbereren skummer opp barberkremen/såpa, nyte de gode duftene… Å sette pris på en ordentlig barbering blir av mange sammenlignet med et zen-rituale der de kan slappe fullstendig av. Full barbering tar ca.45 minutter og er noe helt annet enn en omgang med barbermaskin eller høvel hjemme.

Før barbering legger vi på varme omslag som varmer huden og mykner hårene. Etter barbering får kjakene deilig ansiktsmassasje og lindrende oljer som roer ned huden. Barbering blir en opplevelse, en mandig sådan!

 

Hår skaper folk!

18

For oss er det viktig at kundene våre føler seg velkommen og godt ivaretatt

Ikke nok med at vi fikser hår og skjegg på Ellemelle, men vi har også stort fokus på helhet og hjelper deg gjerne med å finne din stil med klær og shopping i tillegg om du ønsker det.

 

Med et eget hår-sparom hvor du kan nyte en deilig hodebunnsmassasje i rolige omgivelser mens du hører bølgene slå opp under brygga, tør vi påstå at salongen er en liten oase midt i rockebyen.

26

Det er fantastisk å få vasket håret og nyte en deilig hodebunnsmassasje….må bare oppleves!

 

På Ellemelle er vi så heldig å ha et bredt kundemangfold, alt fra forretningsmenn, bønder, kule tenåringer, tattooelskere, lidenskapelige fotballspillere, gamle & kloke, tøffe MC karer, familiekjære sønner og fedre, bestefedre, oldefedre, kule kids, spreke gymrotter og ikke minst den vanlige hverdagsmannen.

Hver mann med alder fra 0-100 er mer enn hjertelig velkommen – book time online på www-e-m.no eller stikk gjerne innom oss 😀

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s