BRILLEFIN

DSC_0260

Denne flotte og serviceinnstilte gjengen møter du når du er innom på MOSAND i Overhalla. Gunn, Berit, Marian og Ståle kan jobben sin til fingerspissene og har kunden i fokus hele tiden. Per er selger og kommer stadig innom med de siste nyhetene på brillefronten. 

 

Jeg var så heldig å bli spurt om å være med på BRILLEDAG hos optiker Mosand. Så tirsdag denne uka var det kundedag i butikken deres i Overhalla. Det er så gøy å være med der det skjer ting!!

Som stylist synes jeg slike oppdrag er utrolig spennende og jeg får møte folk på en annen måte enn i salongen hos meg. Det strømmet på med folk i butikken og mange av dem kom langveis fra for å få veiledning i forhold til valg av briller – og det er jo en stor tillitserklæring.  Og gjett om det  var mye lekkert å velge mellom….

Vårens solbrille og brille kolleksjoner fra merkene Celine, Gucci, Fendi og mange flere hadde vi å boltre oss i denne dagen. En stylist`s drøm!

DSC_0250 (2)

DSC_0255

Alle kler briller, men det er viktig å finne den brillen som kler din ansiktsform. Briller skal hjelpe deg å se bra – og ikke minst se bra ut.

Uansett om du er en klassisk eller trendy type, er det formen på innfatningen som er det viktigste – og at du finner den fasongen som passer ditt ansikt perfekt. Stilen og personligheten din har selvsagt mye å si når du velger briller, så velg en modell som passer din personlige stil. Da vil brillen vare lenger enn ut sesongen.

Du bør tenke på at brillene skal bevare eller skape balanse med din ansiktsform, uansett hvilken stil, form, farge, eller uttrykk du går for.

DSC_0258

Om du har en dårlig hårdag eller absolutt ingenting å ha på deg, kan svaret være å style deg opp med briller. Har du lyst å variere stilen din med briller kan det være lurt å ta to briller å veksle i mellom, en brille til hverdags og en til fest.

DSC_0259

Så fort solen titter frem, er vi raske med å finne frem solbrillene. Vi er klare for vår, varme, sol og superfine shades som i sin enkelhet setter prikken over i-en i antrekket.

Solbrillene som har blitt sett mest av den siste tiden er inspirert av 70-tallet med en moderne vri. Cat-eye brillene er noe av det hotteste å ha på nesen. Cat-eye briller er veldig flatterende med sine feminine linjer på toppen av innfatningen. Denne fasongen har sine røtter hos 50-tallsikonene og kler faktisk de fleste ansikt.

13043755_988986751192643_4600138866229255911_n

Celine-solbriller er en storfavoritt hos mange fashionistaer, deriblant Kim Kardashian.

De runde brillene har regjert motebildet i flere sesonger. Den runde formen passer de fleste ansiktsformer og både størrelsen og fargevalget er nesten uendelig. Du kan dermed enkelt gjøre solbrillene mer personlige. John Lennon var mannen som udødeliggjorde de runde brillene.

DSC_0257

Noen enkle tips fra meg:

  • For brede eller for smale briller ødelegger harmonien i ansiktet.
  • For smale = Du virker kraftigere i ansiktet.
  • For brede = Du virker smalere og det kan se ut som at øynene dine sitter tettere sammen.
  • Sørg for at brillene er store nok og ikke klemmer mot tinningen. Se om øyet kommer cirka midt i glasset.

Til syvende og sist er det DU som kjenner på din magefølelse om du liker innfatningen. Da vet du at du kler den også. Briller er et smykke du skal ha på deg hver dag – sørg for at du velger riktig.

Bilde 26.04.2016, 19.45.42

Viken og Viken er strålende fornøyd med en knallbra BRILLEDAG!

Er du også på jakt etter NYE BRILLER? Spør meg gjerne om råd og tips om du er usikker på hva du bør velge.

Anbefaler deg å sjekke ut nettsiden til Mosand http://www.mosandas.no/ og følge dem på Facebook https://www.facebook.com/mosandas/?fref=ts. Der ser du mange av de gode brilledealene de har til sine kunder.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s