Vårres jul!

Løkk med jula alle sammen! Håper den har vært fin så langt.

1173810_10153762154056031_3061556117551791894_n

Vårres jul ❤

 

Når juleferien kommer blir jeg som en bjørn og går i hi. Jeg flater helt ut. Det oppnås rett og slett ikke kontakt med abonnenten.

Gjennom jobben min er jeg så heldig at jeg får møte masse koselige og spennende mennesker hver dag, jeg prater, gir av meg selv og er sosial fra morgen til kveld. Derfor kjennes det i grunn helt perfekt ut med ei rolig jul.

Jula for meg er et julepyntet hus, pakker under juletre, duften av god mat, koselige stunder med de jeg er glad i,  og selvfølgelig nostalgiske julefilmer på tv.

DSC_4095

Fordelen med at ungene holder på å vokse seg til er jo at de også synes det er deilig å sove utpå litt når vi kan. Så det som skulle være julefrokost har gjerne blitt julelunsj i stedet….lange julelunsjer rundt spisebordet iført bare pysjen og med bustete hår.

Magiske, små og verdifulle øyeblikk ❤

DSC_7994

Winterwonderland og skikkelig julestemning oppå haugen der vi bor!

 

DSC_3899

I bakgården fyrer vi opp i bålpanna når muligheten byr seg, og griller pølser mens fjortisen Markus spiller gitar ❤

 

Dette året har vært vanvittig hektisk på mange fronter, så i år har jeg bevilget meg etterlengtet fri hele jula, ja faktisk helt til nyåret. Romjula skal brukes til å gjøre mye av ingenting. Tenk det!

Det håper jeg du også skal.

Fortsatt God Jul alle sammen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s