Hvem er du?

Skjønnhet kommer innenfra heter det, men det hjelper ikke stort å være skjønn innvendig hvis skjønnheten blir der og ikke kommer fram.

Stil – hva er nå egentlig det?
Stil er en fremstillingen av hvem du er. Stil er når den du er på innsiden matcher med det du fremstår som på yttersiden. Det er å kjenne seg selv, hva som passer deg og din livsstil – og å holde seg til det. Så hvordan skal du så klare å finne hva som deg og hva som er din stil…?

1

De fleste mennesker er ikke født med mer selvtillit enn andre. Det bare virker sånn. Vi formes gjennom oppdragelse, skole, gjennom venner, media og kolleger. Miljøet vi vokser opp i er også med på å forme oss som mennesketyper. Noen er empatiske, andre ikke. Uansett dine gener, alle kan se flotte ut. Det handler bare om å lære seg å gjøre det beste ut av det grunnlaget vi engang er født med.

Å lære seg hvordan man kan understreke sitt særpreg kan gjøre underverker for enhver kvinne. Det er DET jobben min som stylecoach dreier seg om, å jobbe med det vi har fått utlevert fra naturens side – og lære seg å bli glad i den man er.

blogg_monika

Stil og hvordan man presenterer seg selv er noe jeg virkelig brenner for. Som stylist er min hovedvisjon å finne ut hvem du er og hva slags stil og farger som passer til nettopp deg.

Klær skaper folk, heter det som kjent, men det betyr ikke at man skal handle over evne. Du kan faktisk ha en flott og velfungerende garderobe med få plagg, men likevel kan det være mange variasjoner. Det gjelder å planlegge garderoben og lære seg å sette samme plaggene man har på nye og spennende måter.

Se deg i speilet, lær deg selv å kjenne. Hvilken figurtype har du? Er det noe du vil korrigere? Som f.eks. høyde, bredde, skjevheter, stor byste, smale hofter, eller stor bakende og smale skuldre. Vi har alle noe å ”slite” med. Man kan ikke bli høyere, men man kan virke høyere. Man blir ikke slankere av å kle seg riktig, men man kan virke slankere. Altså lær deg de optiske illusjonene som får deg til å virke slik du ønsker å fremstå og som gjør at du føler deg vel med deg selv.

På en bli-ny dag eller et kurs med meg lærer du deg alle disse knepene, hvordan du tilfører flere farger i din garderobe, hvordan mikse flere stilkjerner for å få din personlige stil, finne din beste frisyre og lære noen makeup-triks. Det er såååå GØY!!

DSC_0156

Men glem aldri at det beste skjønnhetsmidlet er et godt SMIL – det kommer du nemlig langt med 😀

God søndag ❤ Klem fra byfrøken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s