Hvit romantikk!

Hvitt, delikat og vakkert…

En av de aller største trendene denne sesongen er, nok en gang, den hvite blondekjolen. Utvalget er stort, du må bare finne den kjolen som passer til din kroppsfasong. Min ble kjøpt i London for noen uker siden, men du kan sikkert finne noe som ligner her hjemme også.

Hemmeligheten bak den hvite blondekjolen ligger i stylingen. Tilbehøret, valg av sko og håret har alt å si hvis du ikke vil se ut som en brud.

Foto: Geir Andre Leithe

_DSC1553

Du kan style den hvite blondekjolen med ulike materialer som skinn, ull eller denim for en røff kontrast.

_DSC1458

Jeg slår et slag for hvit blondekjole med bare ben (og tøysko) i sommer. Da får du en søt og feminin stil – prikken over i-en er en blomsterkrans i håret.

_DSC1435

Jeg har vanligvis en mer rocka stil enn denne sukkersøte kjolen tilsier. Og hvis jeg ønsker det så kan den hvite blondekjolen lett styles med en kul skinnjakke over skuldrene, en cross-body veske og et par boots for en mer rocka stil. Sort tilbehør blir også en hard kontrast og toner ned de romantiske blondene umiddelbart.

_DSC1477

Det beste med slike kjoler er at de ser ut som en av skattene til oldemor

_DSC1537

Enten du skal på jobb eller på fest: En fin kjole slår aldri feil, så lenge du styler den riktig, og den passer din kroppsform.

_DSC1524

_DSC1565-2

Den hvite sommerkjolen er et «must have» i de fleste kvinners garderobe, enten man går for den klassiske blondekjolen, en klassisk omslagskjole eller en praktisk skjortekjole.

Husk; Det er lite som slår en nydelig hvit kjole mot solbrun sommerhud!

Lykke til med å finne din hvite sommerkjole 🙂

Sommerklem fra meg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s