Absolutt hjemme!

God søndag, dere

De fleste av oss kjenner vel behov for å koble ut innimellom. Gi litt slipp på hverdagen og gjøre det som faller deg inn.

For første gang på lenge har jeg hatt en helg hvor jeg ikke har gjort noe annet enn å ha fokus på å ikke gjøre noe som helst! Rett og slett fri!! Å slippe å sette vekkerklokken på har vært toppen av lykke i helga, jeg og ungene har sovet til vi våkna av oss selv, spist lang og god frokost, vært ute i naturen, spilt musikk, bare vært sammen og kosa oss. En fabelaktig følelse og påfyll av energi!

9

Elsker søndagsfrokostene her i huset ❤ God stemning og god start på dagen!

 

Nå er det søndagskveld og heeelt stille i huset. Ungene har lagt seg og min bedre halvdel er på julebordstur med jobben til Riga i helga. Så hva i all verden skal man finne på da?

Hadde tenkt å ta en timeout i kveld og sitte i sofakroken med en god bok, men kjenner rastløsheten komme snikende……

 

7

 

8

Digger å sitte ved spisestuebordet å jobbe for da har jeg utsikt rett mot vedovnen som knitrer og spraker så deilig på en kald høstkveld

Dere vet at vi nærmer oss jul med stormskritt nå ja? Er det flere enn meg som begynner å bli litt stressa eller? Det er så utrolig mye jeg tenkte å ha ferdig før jul, i tillegg er det den mest hektiske tiden i salongen.  Jeg tar for tiden også tre forskjellige kurs som krever mye arbeid, tenking og skriving og mye av oppgavene skal være ferdig til jul. Når man driver noe selv er det også alltid masse kontorarbeid som skal gjøres, samt at jeg lukter litt på andre spennende prosjekter….  Phu, her er det bare å henge i altså! Heldigvis ELSKER jeg jobben min og da er arbeidslysten like stor uansett når på døgnet jeg må jobbe! Jeg er faktisk så heldig at jeg jobber med hobbyen min – Anbefaler alle å gjøre det, det er nemlig en ubeskrivelig herlig følelse!

Hmmmm….hvorfor ikke ta et lite glass rødvin mens jeg jobber om ikke annet….er tross alt helg enda noen timer til. Glasset fylles, stearinlysene tennes og pc’n slåes på….

 

5

 

Det er ekstra travle dager og mange prosjekter som må på plass før julen kommer!  Litt travelt og til tider hektisk, men alt går med god organisering og en flott familie som skjønner at slik er det å være gründer og ha masse ideer som bare måååå ut!

 

6

 

 

4

Nytt blogginnlegg in the making…..notater, et glass vin, roser og stearinlys…..perfekt søndagskveld!

 

Make the most of it!!

 

Ønsker alle flotte folk en fin-fin kveld. Sov godt og samle krefter til en ny uke. Husk at livet er her og nå – så nyt det mens du kan! Gode klemmer fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s