Personlig attitude!

Hei november og hei alle fine folk!

Hairstylist

Jeg er certifisert stylist og stylecoach, utdannet ved Stylewise Academy i København. Personlig styling handler om å få det indre og det ytre til å henge sammen. Målet mitt som stylist er å skape en stil som passer DIN figur, din personlighet og din livsstil.

 

Vær deg selv

Med julebordsesongen rett rundt hjørnet har du kanskje allerede begynt å tenke på hva du skal ha på deg….eller? Husk at man må være seg selv uansett. Ikke overpynt deg eller prøv å være en annen enn den du er, da kommer du til å føle deg ukomfortabel hele kvelden.

Tenkte derfor denne gangen å skrive litt om hvordan du kan finne din personlige stil. Dette med å ha en egen stil gjelder både innen interiør og mote, begge deler er noe jeg synes er veldig spennende å holde på med. Som regel handler det om å skape noe eget, noe som kjennetegner deg, samtidig som det gjerne kan skille seg litt ut fra det alle andre går i. Det handler om å mikse nytt og gammelt, dyrt og billig. Noe som kan høres enkelt ut i teorien, men hvordan lykkes i praksis?

Tilpass stilen din deg selv og hva kroppen din kler og tenk langsiktig. Gå på magefølelsen for å finne din signaturlook, basert på et knippe nøkkelplagg du føler deg hjemme i. Heldigvis liker vi forskjellige ting, og det finnes uendelig med kombinasjonsmuligheter. Min stil er neppe den samme som din, selv om vi begge ikler oss plagg fra både kjedebutikker og dyrere designmerker. Noe av det vanskeligste kan imidlertid være å velge den stilen du synes er aller mest deg. Hvis du er som meg, liker du mye forskjellig, jeg kan for eksempel være rocka kledd den ene dagen, mer sporty eller elegant en annen, men på min måte og alltid med utgangspunkt i den stilkjernen jeg tilhører.

Monika

På jobb har jeg en mix av flere forskjellige stiler – her i en kombinasjon av avslappet og rocka stil, en stil jeg føler er veldig meg!

Photo 09.02.14 13 06 21 (1)

På hytta har jeg en mer avslappet og casual stil.

Monika & Hilde

 

Mote og stil er faktisk to helt forskjellige ting. Mote handler om det som er hot akkurat nå, og stil handler rett og slett om vakre klær og vakkert tilbehør. Stil er å kle deg i noe som får deg til å føle deg fantastisk. Se i klesskapet ditt om du finner noe du liker. Kombiner noe basic med noe vågalt. Ta sjanser! Stilikoner er til for å bli inspirert av, og la oss være ærlig, herme litt etter. Se hva stilikonene dine har til felles og lær av de.

 

Se så flott bondefrue og 4 barnsmor, MONA er når hun er stylet i en stil som kler hennes figur og typen hun er! 🙂 Våg å være feminin, og vær stolt av den kroppen du har!

Alle mennesker har et image, enten det er bevisst eller ubevisst.  Hår, klær, make-up og tilbehør signaliserer hvem du er og er en forlengelse av deg selv. Førsteinntrykket andre får av deg blir oppfattet som ditt image – din stil – DEG! Hvordan vil du andre skal beskrive deg og ditt image?

Hva er du mest fornøyd med med deg selv? Rumpa, magen, armene? Gå for plagg som fremhever dette.

doc_37_11

God stil handler mest om de klærne man har på seg, men også hvilket uttrykk man utstråler og hvilken attitude man bærer klærne med. Har du lyst til å lære hvordan du får en tydeligere klesstil med små justeringer som får frem din personlige attitude? 

 

Litt nysgjerrig? Send meg gjerne en mail til firmapost@e-m.no om dette er noe du kunne tenke deg å prøve, enten alene, sammen med vennegjengen eller kollegaer.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s