Kåken!

Helt på toppen av Gullvikmoen i Namsos, nærmere bestemt Friggsvei 6,  har jeg og min bedre halvdel bygd et lite og koselig hus som familien trives særdeles godt i.  Huset er 14 år gammelt nå og må som alle vet shines opp og holdes vedlike med jevne mellomrom.  Oppussing er ikke for pyser, men gud så deilig det er når man har skapt drømmehjemmet. Når det kommer til materialer, har vi hatt fokus på naturlige, matte materialer som stein, natureik og tekstiler

Interiør-trender kommer og går. Jeg elsker redesign og tanken på at gamle ting kan få nytt liv.  Derfor vil jeg også vise mine vintagefavoritter i hjemmet, og hvordan jeg blander gammelt og nytt….

 

Photo 25.05.14 15 06 19

Man kan fort forandre kåken med en kul tapet og et malingsspann…..

 

Det er gøy å leke seg med interiør, og for meg er det en fin måte å bruke kreativiteten på. Da får jeg frem min personlige stil ved å mikse inn gjenstander med historie og gode minner, men uten å overlesse.

Processed with Moldiv

Pianoet er blikkfanget i stua vår. Det er et klenodium fra ca.1920 og spilles på av Celine på 11 år – og musikalske venner som er på besøk. Kofferten som er fylt opp med interiørmagasiner og motemagasiner har tilhørt min bestefar.

 

Processed with Moldiv

 

Processed with Moldiv

Den gamle slagbenken som står ved spisestuebordet i stua er fra ca.1940. Den er praktisk med skuffe til oppbevaring under.

 

Processed with Moldiv

Det gamle skapet har jeg arvet etter bestemor. Det fikk hun og bestefar i bryllupsgave i 1950.  Nå har skapet fått noen strøk maling og nytt liv i stua vår. Gyngestolen er arvegods etter min mormor, den fikk hun på sin 5 års dag av min oldefar, så stolen er rundt 90 år, men like flott.  Gamle møbler er ofte robuste og har mye sjel, det synes jeg er så fint.

 

Processed with Moldiv

Nattbordet er arvegods fra heimgården min på Høylandet. Med et strøk maling og nye knotter synes jeg det ble superfint 🙂

 

 

Processed with Moldiv

Kjøkkenkroken med åpen løsning mot spisestua

 

Håper du likte det du så 🙂
Hva inspirer deg på interiørfronten for tiden?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s