Tålmodigheten lenge leve!

em_127
 

I dag kjenner jeg på en STOLTHET av å mestre. Stolt av meg selv, stolt av min flotte familie, mine kollegaer, gode venner og mine fantastiske rådgivere. Tidligere i år, når drømmen min nesten gikk i 1000 knas og alt så som mørkest ut var det beintøft på alle mulige måter. Da var det godt å kunne gråte litt sammen med venner som er der i opp og nedturer, som får frem galgenhumoren og fandenivoldskheten. 

Når en bedrift vokser og utvikler seg fort, har det ofte sin pris……min ble en dyrekjøpt sådan, men jeg er mange erfaringer rikere. Det koster å være gründer, være synlig, ha masse ideer og ville mye… De som kjenne meg godt vet at jeg tar utfordringer på strak arm, og har jeg bestemt meg for å klare noe, så gjør jeg det. Jeg måtte nullstille meg og brette opp ermene på nytt, har jobbet knallhardt og målbevisst og nå er vi der vi skal være igjen. Alle de løse trådene jeg føler har hengt fra altfor mange baller i lufta er nå landet. Det handler om å gripe mulighetene, vise hvem man er og tørre å stole på at man er god nok!

Jeg legger mer og mer merke til resultatet jeg har oppnådd ved å være bevisst på de menneskene jeg har i mitt daglige liv. At jeg selv velger hvem jeg ønsker å bruke tid med i fritiden og hvem jeg ønsker å jobbe sammen med. Det er så mange fine, flotte og varme mennesker der ute og jeg er utrolig takknemlig for å ha mange av dem rundt meg i min hverdag. Tiden er dyrebar så bruk den med mennesker som utstråler god energi og har de kvalitetene du setter høyt. Å kjenne at man er takknemlig gir meg et større perspektiv på livet og det jeg faktisk har. Hverdagen har en tendens til å fly forbi uten at vi rekker å legge merke til alt det som er bra i løpet av en hel dag, ofte er det de små tingene som kan gi den gode følelsen…

Så derfor, har du klart noe du er stolt over må du huske å klappe deg selv på skulderen –  vi må kunne feire små og store begivenheter i hverdagen og ikke minst rose hverandre når det er fortjent.

 ELLEMELLE feirer at det er 2 år siden vi flyttet inn og re-åpnet på bryggekanten i dag – HURRA FOR OSS!! 😀
brygga4

Brygga vår – fineste tomta i byen ❤

 


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s