En optimal søndag!

Hvordan har dagen deres vært, fininger?
I en travel hverdag synes vel de fleste av oss at det er godt når helgen kommer. Ukedagene går så fort med jobb, skole, lekser og aktiviteter. Søndager prøver vi å bruke til masse god, herlig familietid, og vi er ganske flinke til det også. Det er ikke mange søndagene det ikke skjer noe hos oss.

Hva jeg har gjort i helgen? Joda, her har det i grunn vært rom for det meste vil jeg si. På fredag var det selvsagt familietid, taco og tv – deilig å kjenne helgeroa senke seg litt.  Når ungene var i seng rev jeg og Geir tapeten på stua….jada, nå skal stua få en liten oppshining 🙂 Lørdag var jeg på maledugnad hjemme på gården hos mamma og pappa mens Geir la ny tapet hjemme. I dag har jeg lekt gartner og fått plantet blomster både hjemme og på salongen samt spraylakkert krukker etc. som skal være prikken over i-en når stua er ferdig – gleder meg!!

I dag har jeg kosa meg og lekt gartner….

Celine har hatt en venninne på overnattingsbesøk, noe som er stor stas. Så herlig å høre fnising og latter fra jenterommet 🙂 I tillegg har det vært tid til kino og fotballtrening for tenåringen og mannen i huset og en aldri så liten trimtur på mor sjøl også.  
Min lille herlige familie:

 

Mai2

CELINE – vår energiske lille solstråle!

 

 

 

Mai1

MARKUS – vår barske og omsorgsfulle tenåring

 

 

 

Mai4

Geir Andre og gullungene – like tullete hele gjengen! 🙂

 

Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld 🙂 Stor klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s