NEW YORK – Shop til you drop!

New York er verdens beste shoppingby, det du ikke får kjøpt i New York tror jeg ikke er oppfunnet! Byen har ikke bare størrelsen, men også mangfoldet. Hvert år strømmer horver med shoppinginteresserte til byen for å oppleve alt det uendelige The big Apple har å by på.

 

DSCN0552

 

DSCN0563

 

Macys og 34th street
Et shoppingsenter som du ikke bør gå glipp av i New York, er Macys. Det er det største shoppingsenteret i New York, så her kan du uten problemer tilbringe et par timer.  Hos Macys finner du de fleste amerikanske merker under samme tak og de har sko, veske og kjoleavdelinger med bra utvalg. Er du på jakt etter en ny partykjole finner du kjoler fra ABS, Rachel Roy, BCBG, Anne Klein, Michael Kors og mange andre merker du ikke får tak i her hjemme.

Jeg gjorde mange supre kjøp på Macys forresten – kjøpte en kjole  og buksedrakt fra Michael Kors. Og digger min nye knallgule regnfrakk – du kommer garantert til å se meg en regnværsdag i Namsos med denne på 🙂

Området rundt Macys er også verdt en tur. Her finner du blant annet butikker som H&M, Forever21, GAP og Sephora….

 

Forever21
En butikk du ikke bør gå glipp av når du er i USA, er den amerikanske billigbutikken Forever21. Her finner du sesongens trender til en meget rimelig penge

 

Soho
Soho-området byr på sjarmerende shopping. Her går du på shopping fra butikk til butikk og det går lett et par timer i denne bydelen. I Soho finner du blant annet butikker som TopShop, Victorias Secret, Aldo, Diesel, Intermix, MAC, J. Crew, Mango og Opening Ceremony for å nevne noen. Ta deg god tid og nyt New York atmosfæren mens du shopper.

 

 

DSCN0550

Vårens trendfarger!

 

 

DSCN0551

 

My Photo Stream3

 

NikeTown
En ting som det er verdt å spare penger på når du er på shopping i USA, er joggesko og sneakers. Ofte kan du får 2 modeller til prisen av hva et par koster her hjemme. Treningsutstyr er også rimelig. Merker som Nike, Puma og Adidas er verdt å sjekke ut. Hos Nike kan du også designe deg dine egne sko, helt etter din smak og stil!

 

Fifth Avenue
Er kjent for sine lukseriøse butikker. Her finner du kjente designerhus som Louis Vuitton, Prada og Bulgari. Men også kjente og rimeligere amerikanske merker som Banana Republic og Abercrombie & Fitch. Skjønnhetsbutikken Sephora er også verdt et besøk. Her finner du mange amerikanske sminkemerker som ikke er tilgjengelig i Norge, til en gunstig pris.

 

Woodbury Common
 USA er kjent for sine outletmalls og her det mulighet for å gjøre mange gode kupp. Woodbury Common ligger ca en time utenfor New York med buss eller bil, og skal du på shopping hit bør du sette av en hel dag. Her finner du det meste til deg selv og familien til gode priser.

 

IMG_7029

 

Husk gode sko OG gnagsårplaster – New York er en by man bare går og går i, opplever – en by som aldri sover! Og du er mer sliten etter enn før du dro, hoven i føttene og ør i hodet 😉 Men opplevelsene og inntrykkene lever for alltid i deg, det kommer de iallefall til å gjøre i meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s