You made my day!

I dag har jeg hatt nok en fantastisk dag på jobb – heldige meg!!

IMG_0692

På en «Bli- Ny dag»:
• Bli den beste utgaven av deg selv
• Bli stylet fra topp til tå
• Få kunnskap om hvilke stiler, passformer og farger som kler deg best
• Få skreddersydd løsninger som passer din personlighet

Når det kommer kunder til meg som sier at de ikke trives med seg selv, at de har noen kilo for mye her og der… De har kanskje ikke følt seg vel på mange år…  De opplever at dette med klær er vanskelig, prøverommet oppleves som en eneste stor nedtur… Og de ender opp med å si følgende: «Du har fått meg til å føle meg fin I DAG! Jeg er faktisk  ganske FLOTT!» Ja, da blir jeg så ufattelig glad og takknemlig for at jeg kan få jobbe med akkurat det jeg gjør!

314239_402237579845103_1095972860_n

Stell pent med deg selv hver dag, unn deg ting som gjør deg GLAD! Har du det bra med deg selv tror jeg det kan hjelpe på motivasjonen når det gjelder veien mot bedre helse og en bedre stil.

MIRANDA KERR

La deg gjerne inspirere av stilen til Miranda Kerr.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s