Jeg elsker….

Jeg bare elsker…MANDAGER!!

Jeg elsker farger, mønstre og kule print. Når noe er galt, og ikke helt passer. Loppemarkeder og gjenbruksbutikker og alle fine gamle ting som har historie og patina – som rører i sjela mi. Å sykle og kjenne vinden i håret og følelsen av frihet. Livet, kjærligheten, gode venner, roa, lykken og alle mulighetene som ligger der foran føttene mine.

1

 

Mye av det jeg gjør handler om mote, skjønnhet og styling og har nok gjort det så lenge jeg kan huske. Min passion er å style frem personligheten til kundene jeg jobber med, gi dem en liten power-boost av selvtillit!

Som stylist hjelper jeg kvinner (og faktisk menn) til å  den stilen de drømmer om, finne deres image! Alle mennesker har et image, enten det er bevisst eller ubevisst.  Hår, klær, make-up og tilbehør signaliserer hvem du er og er en forlengelse av deg selv. Førsteinntrykket andre får av deg blir oppfattet som ditt image – din stil – DEG! Hvordan vil du andre skal beskrive deg og ditt image?

 

«STYLE is a reflection of your attitude and your personality»
Shawn Ashmore

 

Kundene mine tar  med seg en stor koffert med klær, sko og tilbehør  og «vennene på kleshengerne» (klær som bare henger i skapet) som de vil ha kommentarer på, er i tvil om eller vil ha som grunnmur i sin garderobe. Ved å få orden på klærne i skapet, finne deres stil, kroppsform, lære å sette sammen klærne på nye og spennende måter, shoppe de riktige plaggene og å se seg selv med nye øyne.

Personlig styling er for alle – og handler ikke om hvor mye klær du har i skapet eller merkelappen i nakken. Det handler heller ikke om alder, størrelse eller type.

DSC_0023

 

IMG_8439

 

Personlig styling handler om å få det indre og det ytre til å henge sammen – finne det som gir den enkelte følelsen av å få frem sitt fulle stylingpotensiale, være kul, flott, feminin og lekker. Rett og slett føle seg komfortabel. Med litt råd og veiledning kan hvem som helst kan få en velfungerende garderobe og en trendy og lekker personlig stil som passer den de er. Det handler om å være bevisst, åpne opp og se mulighetene og å våge noe nytt – komme ut av den trygge komfortsonen. Målet er å skape en stil som passer DIN figur, din personlighet og din livsstil.

Felles for mine kunder er at de ønsker inspirasjon, profesjonell veiledning og et sett med objektive øyne garderobe, kropp, stil og de ​​mulighetene som er der – men som de ikke helt klarer å se selv.

«Du er ditt eget visittkort. Du er UNIK!»

Jeg har mange års erfaring i styling men er ikke en slave av moten av den grunn. Jeg ser mer på former og farger, snitt og mønster, formasjoner og utseende – basert på hver enkelt kunde for å skape en personlig stil. Det er ingen regler og ikke noe svar.

For meg handler god stil om følelsen av velvære, utstråling, personlighet og det lille glimtet i øyet! 🙂

 

Litt nysgjerrig? Send meg gjerne en mail til firmapost@e-m.no om dette er noe du kunne tenke deg å prøve.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s