Piff opp garderoben!

God kveld i stua. Har du lyst til å få noen tips til hvordan du kan piffe opp garderoben din med enkle knep? Det er som regel små ting som skal til for å gjøre stilen mer spennende. Og for å finne din egen stil, bør du tørre å leke litt, nemlig!

En trenger ikke kaste bort mangfoldige tusen kroner på dyre desginerplagg for å se bra ut. Utnytt alle salgene som finnes på nett, og du kan glatt få et helt antrekk til prisen av én sko. Våg å leke litt med stiler når du setter sammen et antrekk,  ha alltid en plan og unngå å kjøpe enkeltplagg du ikke helt vet hva du kommer til å bruke til. Du vet du har gjort et kupp når plaggene ikke blir hengende i garderoben.

IMG_8439

Fiks på ting du ikke er helt fornøyd med

Er du glad i vintage er dette trikset spesielt nyttig. Fnn fram saks, nål og tråd og lag nye antrekk av gamle skatter. Bestemors gamle kjole kan lett bli et nydelig skjørt på ganske enkelt vis. Er plagget nesten perfekt, kan du fint få passformen helt perfekt ved å sy inn eller legge ut bitte litt. Sjekk ut mange fine tips i SYOM bøkene til Jenny Skavlan – masse inspirasjon å ta med seg derfra.

vintage_clothing_for_the_bridesmaids_kzois

Sett farge på garderoben

Du trenger ikke gå helt amok og bruke farger fra topp til tå, men det ser veldig kult ut å kombinere for eksempel en mønstret cardigan, blazer eller genser med en vintage T-skjorte. Enda kulere blir antrekket med farge på skoene.

gult og grønt

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFndNem45RlFRM3hHa3dnT1hmUW5lNUEAAAACaWQKAWUAAAAEc2l6ZQ

Miks mønstre i samme fargetoner

Mismatching kan være kult. Et tips når du  blander ulike mønstre er at du holder deg til lignende fargetoner for da blir det roligere å se på.

Accessories

Et av de enkleste triksene som finnes, er tilbehør. En rød veske eller et par sko med mønster kan forvandle et enkelt, nesten kjedelig antrekk fullstendig. En jeansvest eller skinnjakke kan gjøre et søtt antrekk litt røffere.

imagesK3Y910PX

Maskulint + feminint = sant

Det ser superkult ut å kombinere maskuline plagg som vide bukser med feminine, delikate bluser. Legg til et skikkelig statementsmykke, og vips, har du et trendy antrekk med personlighet.

Luksusplagg i hverdagen

Ta i bruk festklærne til hverdags. Enten det er snakk om paljetter, frynser eller  blonder bør du prøve å bruke noen mer fancy pynteplagg til hverdagsjeansene dine. Slike kombinasjoner funker utmerket både til hverdags og fest.

Bruk mønstrete plagg

Selv om du ikke er vant til å bruke mønstrete plagg, kan du øve deg. Et mønstret maxiskjørt kan for eksempel kombineres med en enkel, ensfarget singlet, flate sko og en lekker konvoluttveske.

Kul med blazer

Du trenger ikke å bruke den kun på kontoret eller i mer formelle sammenhenger. Kombiner blazeren til jeansen din med f.eks. en kul statement t-skjorte under.

balzer

claudia-shop-saco-blazer-dama-slim-coat-pedido-china-498-MPE4342797979_052013-F

La motsetningene jobbe for deg

Hvorfor ikke leke med overraskende kombinasjoner? En konservativ, innsvingt blazer eller en jeansjakke er en fin motvekt til en søt kjole. Et tøft skinnbelte gjør looken komplett og løfter stilen.

Håper noen av tipsene inspirerte deg – har du noen spørsmål må du gjerne kommentere eller sende meg en mail på firmapost@e-m.no

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s